Skip to main content

Golfen op Skechers

De tijd van grote lompe golfschoenen is allang voorbij. Veel bekende merken hebben al jaren modernere golfschoenen zoals Nike, Puma en Adidas. Maar daar zijn nu Skechers Golfschoenen bijgekomen. Super licht en comfortabel. Ben je op zoek naar comfortabele schoenen die ook nog eens prima zitten tijdens je rondje golf?

Lees verder

Golfballen kopen: welke bal is het beste?

Als je gaat golfen, zijn golfballen en golfclubs de eerste dingen die je aanschaft. In onze blog over Golfclubs lees je alles over het aanschaffen van golfclub. In deze blog gaan we in op het aanschaffen van golfballen. Om het kwaliteits- en prijsverschil van golfballen beter te begrijpen, laten we eerst zien hoe een golfbal eruit ziet. En waarom.

Lees verder

5 Tips voor het kopen van golfclubs

Als je op Google zoekt naar golfclubs kom je gelijk al een hele lijst met winkels tegen die prima golfsets voor beginners verkopen. Zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je niet meer weet waar je nu eigenlijk moet beginnen bij het zoeken naar de allerbeste golfset voor beginners. Want waar moet je eigenlijk op letten? Wij zetten wat informatie voor je op een rij.

Lees verder

Verlaag je handicap met goede golfschoenen!

Misschien is dit iets te rooskleurig geschetst, maar feit is dat een goede golfschoen zorgt voor een goede basis in je set up.  Maar het kiezen van de juiste golfschoenen kan een lastige opgave zijn. We helpen je op weg! Op deze pagina leggen we het allemaal uit en we geven je de beste deals.

Lees verder