Skip to main content

De Golfacademie Online

De NGF Golf Academie is hét online platform waar je je vorderingen kan bijhouden en instructie- en lesvideo's kunt bekijken. De Golf Academie is voor iedere golfer met een NGF-pas gratis toegankelijk en bruikbaar.Jouw golfleraar (pro) kan via De Golf Academie zien wanneer je een wijziging invoert, bijvoorbeeld als je een score invoert of een test hebt gedaan. Hij/zij kan vervolgens nieuwe lesschema’s ontwikkelen en invoeren op basis van de door jouw ingevulde statistieken. Het is een handige manier om je vooruitgang bij te houden en zo structuur aan te brengen in het verbeteren van je golfspel.

Golfacademie Nederland stimuleert elke golfer een gratis account aan te maken op deze site en gebruik te maken van alle informatie.

Op de site vindt je voor elke stap van het Stappenplan videos'en oefeningen om je spel te blijven verbeteren.

Eerst je GVB / hcp 54 halen?

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden je mee moet nemen, op welke locaties je de golfcursus kunt volgen en waar je kunt golfen na het halen van je GVB.
  • Je GVB en hcp 54 direct halen in 1 dag met garantie ⭐meest gekozen cursus

  • Je GVB halen na het volgen van een 2-daagse kennismakings cursus

  • Professionele GVB curus bij Golfacademie Nederland