Skip to main content

Over ons

Golfacademie Nederland is een landelijke organisatie, opgericht door PGA AAA (triple A) gecertificeerd head professional Eric Verhoeven. We zijn al 20 jaar gespecialiseerd in golfopleidingen, golftrainingen, golfreizen en -evenementen en verzorgen jaarlijks golfcursussen voor ruim 2000 nieuwe golfers. Of je nu kennis wilt maken met de golfsport of direct je golfvaardigheidsbewijs (GVB) met hcp 54 wilt behalen, bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast verbeter je bij ons je handicap op elk niveau onder begeleiding van PGA erkende professionals. Al onze cursussen voldoen aan de richtlijnen van de NGF en de PGA Holland.

Over de oprichter Eric Verhoeven

PGA AAA (triple A) gecertificeerd head professional Eric Verhoeven is van jongs af aan gefascineerd door sport. Hij begon op jonge leeftijd met tennis en heeft zich na een jeugd vol succesvolle wedstrijden en competities via de KNLTB ontwikkeld tot gediplomeerd tennisleraar. Zijn interesse bleef echter niet beperkt tot tennis. Als succesvol golfspeler volgde hij de opleiding tot golfprofessional-B en vervolgens ook -A aan het Van Swinderen Golf College.

Inmiddels heeft Eric al ruim 20 jaar ervaring en dat brengt hij graag over tijdens zijn lessen. Lesgeven betekent voor Eric het behalen van goede resultaten, maar tevens het ervaren van het plezier in de golfsport. Zijn motto is dan ook: haal alles eruit wat erin zit, maar wel met plezier en ontspanning.

Onze missie

Onze missie is het plezier in de golfsport overbrengen op zoveel mogelijk (aankomende) golfers. Dit doen we op een professionele wijze, waarbij kennis en persoonlijke aandacht vooropstaan. Golf is jarenlang een moeilijk toegankelijke sport geweest, maar dat willen we op alle vlakken veranderen. Beginnen met golf moet eenvoudiger zijn en blijven golfen moet vooral gaan om de gezelligheid in plaats van de regels. Natuurlijk zijn golfregels van belang als je wedstrijden of competitie speelt, maar de meeste golfers spelen recreatief voor hun plezier.

Onze samenwerking met PGA golfprofessionals

Golfacademie Nederland werkt op alle locaties uitsluitend met PGA-gediplomeerde professionals. Tijdens je lessen ben je daardoor verzekerd van een golfprofessional met de juiste kennis en kunde om jouw (beter) te leren golfen.

Hoge kwaliteit en communicatie, daar staan we voor

Naast het geven van hoge kwaliteit golflessen vinden we goede communicatie enorm belangrijk bij Golfacademie Nederland. Daarom zijn we 7 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies.

Ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

Zat en zon 9.00 - 18.00 uur

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar via 075 772 8876. PGA AAA Head professional Eric Verhoeven via 06 502 46 089.


Uitgebreid aanbod aan golflessen en -cursussen

Bij Golfacademie Nederland hebben we een uitgebreid aanbod aan golflessen en cursussen voor beginners en spelers met ervaring. De 1-daagse cursus GVB/ hcp 54 halen is een intensieve cursus die je direct afsluit met een theorie-examen en het lopen van de qualifying kaart voor je handicap 54.

De tweedaagse cursus GVB halen in het weekend is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport. Na deze cursus speel je tijdens de de 1-daagse hcp 54 cursus je qualifying kaart(-en) met een golfprofessional voor het behalen van je hcp 54.

Golfreizen

Naast cursussen in Nederland, verzorgen we unieke golfreizen naar het buitenland voor het behalen van je GVB of het verbeteren van je golfspel onder begeleiding van onze head professional.

De Golf Academie Online

Degolfacademie.nl is een extra online platform om je als golfer te ontwikkelen van beginner tot topgolfer. Het geeft je inzicht in je sterke en zwakke punten, helpt je bij het verbeteren van je vaardigheden en tilt je spel naar een hoger niveau. Op de website staan tientallen instructievideo’s en tips om je spel te verbeteren. De Golf Academie online is gratis te gebruiken voor leden van de Golf Academie.

Contact opnemen

Wil je een afspraak maken voor een golfles of -cursus of heb je hier nog een vraag over? Neem dan contact met ons op via 075 772 8876 of vul ons contactformulier in. We beantwoorden graag al je vragen!