Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Partners

Golfacademie Nederland wordt regelmatig benaderd door bedrijven en organisatie voor samenwerking. 

Uitgangspunt voor samenwerking is dat er een win-win situatie wordt gerealiseerd. Samenwerking vind plaats op basis van gelijkwaardigheid. Wij werken daarbij graag samen met partijen die kwaliteit in hun dienstverlening voorop hebben staan. 

Bij samenwerking kan gedacht worden aan sponsoring om gebruik te maken van onze doelgroep. Maar ook biedt Golfacademie Nederland medewerkers en relaties van ondernemingen speciale tarieven voor cursussen en golfevents. Maatwerk staat bij ons voorop, neem dus vrijblijvend contact op en wij denken graag met je mee.

Team Golfacademie Nederland

(075) 772 88 76/ (06) 502 46 089

Golfacademie Nederland werkt op dit moment samen met:

Golfino 4     

Golfino biedt elke golfer optimaal comfort en kwaliteit. En bij de Outlet Storen van Golfino in Bataviastad lelysyad vindt u alle toplijnen van Golfino met aantrekkelijke korting. Op de website van Bataviastad leest u alles over de winkel van Golfino.

 

gsmweb zakelijk logo

Bij GSM Web Zakelijk Professioneel, vriendelijke service en uiterste voordelig. Een aanrader voor elke ondernemer. GSMWEB.nl is marktleider in de online verkoop van mobiele telefoons en abonnementen. Dat succes is het resultaat van een ambitieuze visie op hoogwaardige service. Particulieren,zzp’ers en MKB’ers profiteren daar al bijna twintig jaar van.

 

 

 

Callaway Golf produceert een grote verscheidenheid aan golf producten, waaronder drivers, houten, hybrides, ijzers, wedges, putters en golfballen. Callaway Golf innovatief en produceert al voor bijna 3 decennia hoogwaardige eersteklas golf producten.Callaway Golf vindt haar oorsprong in 1982 toen Ely R. Callaway de helft van de aandelen van Hickory Sticks kocht. Ely Callaway genoot erg van het golfen en mede dankzij hem is de sport enorm ontwikkeld. Callaway Golf heeft een lange relatie met een aantal grote namen, waaronder John Miller, Gary Player, Arnold Palmer en Annika Sorenstam.

faringwell

FARINGWELL is specialist in de beveiliging van uw auto, boot, camper, woning of buitenhuis. Maar ook voor complete bedrijfswagenparken bieden wij geavanceerde beveiligings- en managementtools en extra comfortverhogende diensten. Met gebruiksvriendelijke apparatuur, professionele service en strenge privacyvoorschriften bieden wij u een zorgeloze bescherming voor alles wat van waarde is.

Al ruim vijftien jaar bieden wij een prijs-kwaliteitsverhouding die ons marktleider maakte op het gebied van Track & Trace. Door de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet te volgen, kunnen wij u volgsystemen en beveiliging bieden die aansluiten op de vraag van vandaag. Samen met een gedegen service en garantie, bieden wij u dan ook de geruststelling van de best mogelijke beveiliging.

 

 

Hotels en golf locaties 

 

 

 

 

Op 15 minuten van vliegveld Malpensa in Italie ligt Robine Golf. Een groot golfresort met een golfhotel, direct aan de golfbaan. De 18 holes golfbaan is de enige golfbaan in Italie die is ontworpen door de bekende baanarchitect Jack Niklaus. De baan is goed verzorgd en heeft mooie bunker- en waterpartijen. De baan is breed aangelegd en daardoor zeker voor de beginnende golfer goed te doen. Door de ligging bij vliegveld Malpensa in Milaan is de locatie uiterst geschikt voor een shortbreak golf.

 

 UNAPoggioLogo

 

 

 

UNA Poggio Dei Medici ligt in de prachtige Toscaanse heuvels aan de voet van de Apennijnen, op 25 kilometer van Florence. Het biedt accommodatie in elegante, gerenoveerde boerderijen rondom een 18-holes wedstrijdgolfbaan. Op deze golfbaan werd 4 jaar geleden het internationaal golftoernooi Italiaans Open gehouden. Er zijn uitgebreide golffaciliteiten beschikbaar en de baan is het hele jaar door en 7 dagen per week geopend. De kamers van UNA Poggio Dei Medici Country Resort & Golf zijn ruim en hebben een inrichting in een typisch Toscaanse stijl en gratis WiFi. Elke kamer biedt direct toegang tot de golfbaan en beschikt over een eigen balkon of tuin.

 

Afdrukken E-mail

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor weekend GVB cursus GVB reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
+31 (0)75 772 8876
Eric Verhoeven:
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png

--------------