Skip to main content

Partners

Golfacademie Nederland wordt regelmatig benaderd door bedrijven en organisatie voor samenwerking. Uitgangspunt voor samenwerking is dat er een win-win situatie wordt gerealiseerd. Samenwerking vind plaats op basis van gelijkwaardigheid. Wij werken daarbij graag samen met partijen die kwaliteit in hun dienstverlening voorop hebben staan. 

Bij samenwerking kan gedacht worden aan sponsoring om gebruik te maken van onze doelgroep. Maar ook biedt Golfacademie Nederland medewerkers en relaties van ondernemingen speciale tarieven voor cursussen en golfevents. Maatwerk staat bij ons voorop, neem dus vrijblijvend contact op en wij denken graag met je mee.

Team Golfacademie Nederland

(075) 772 88 76/ (06) 502 46 089

Golfacademie Nederland werkt op dit moment samen met:

 

wwwallesovergolfreizennl

AllesoverGolfreizen.nl is een website met informatie, tips en aanbiedingen voor golfreizen. De golfprofessionals van Golfacademie Nederland bezoeken regelmatig de mooiste golfbanen in Spanje, Italië maar ook in België en Duitsland. Uit ervaring geven zij de beste tips en actietarieven.

PORSCHERACING.NL

PorscheRacing.nl is een initiatief om Porsche Racing meer onder de aandacht te brengen in Nederland. 

Golfino 4

Golfino biedt elke golfer optimaal comfort en kwaliteit. En bij de Outlet Storen van Golfino in Bataviastad lelysyad vindt u alle toplijnen van Golfino met aantrekkelijke korting. Op de website van Bataviastad leest u alles over de winkel van Golfino.

Golfer DDC Logo

Duca del Cosma zorgt voor een revolutie in golfmode en biedt het perfecte ontwerp voor de nieuwe generatie golfers. Stijlvol, gedurfd, stijlvol, elegant en sportief - Duca del Cosma-stijlen brengen een frisse wind naar golfbanen over de hele wereld en onze geavanceerde technologie voor schoenen en kleding garandeert topcomfort voor onze meest veeleisende klanten.

 

 

Callaway Golf produceert een grote verscheidenheid aan golf producten, waaronder drivers, houten, hybrides, ijzers, wedges, putters en golfballen. Callaway Golf innovatief en produceert al voor bijna 3 decennia hoogwaardige eersteklas golf producten.Callaway Golf vindt haar oorsprong in 1982 toen Ely R. Callaway de helft van de aandelen van Hickory Sticks kocht. Ely Callaway genoot erg van het golfen en mede dankzij hem is de sport enorm ontwikkeld. Callaway Golf heeft een lange relatie met een aantal grote namen, waaronder John Miller, Gary Player, Arnold Palmer en Annika Sorenstam.