Skip to main content

Partners

Golfacademie Nederland wordt regelmatig benaderd door bedrijven en organisatie voor samenwerking. Uitgangspunt voor samenwerking is dat er een win-win situatie wordt gerealiseerd. Samenwerking vind plaats op basis van gelijkwaardigheid. Wij werken daarbij graag samen met partijen die kwaliteit in hun dienstverlening voorop hebben staan. 

Bij samenwerking kan gedacht worden aan sponsoring om gebruik te maken van onze doelgroep. Maar ook biedt Golfacademie Nederland medewerkers en relaties van ondernemingen speciale tarieven voor cursussen en golfevents. Maatwerk staat bij ons voorop, neem dus vrijblijvend contact op en wij denken graag met je mee.

Team Golfacademie Nederland

(075) 772 88 76/ (06) 502 46 089

Golfacademie Nederland werkt op dit moment samen met:

HeijkantsPartnersb

Heijkants & Partners is sinds 1962 actief als pro-actieve en betrokken partner voor ondernemers op het gebied van accountancy en belastingadvies met full service financiële en bedrijfseconomische diensten. Heijkants & Partners biedt een breed en integraal advies- en dienstenpakket met betrekking tot financiering, investering, credit rating, pensioen, estate planning, fusies en overnames om ondernemers succesvol te laten presteren. Naast het volledig ontzorgen van ondernemers op het administratieve vlak denken zij graag met ondernemers mee om al hun ambities te realiseren. De visie van de ondernemer is daar bij de missie van Heijkants & Partners.

AllesOverGolfreizen.nl

AllesoverGolfreizen.nl is een website met informatie, tips en aanbiedingen voor golfreizen. De golfprofessionals van Golfacademie Nederland bezoeken regelmatig de mooiste golfbanen in Spanje, Italië maar ook in België en Duitsland. Uit ervaring geven zij de beste tips en actietarieven.

PORSCHERACING.NL

PorscheRacing.nl is een initiatief om Porsche Racing meer onder de aandacht te brengen in Nederland. 

ShopforCovers

www.shopforcovers.nl  levert  autohoezen op maat. Gebruik de chique indoor autohoes voor het weren van stof, vuil, condens en krasjes wanneer uw auto staat gestald in uw garage. Een waterdichte, ademende buitenhoes voor gebruik onder de carport of buiten beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vogelpoep, boomhars en veel meer. Op deze vind je afdekhoezen op maat voor uw model auto. Naast standaard Star Cover hoezen zijn er de Custom Cover beschermhoezen die speciaal naar jouw wens  op maat worden gesneden en gefabriceerd. 

www.MisterLifestyle.nl

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om te genieten van het leven. Zij omringen zich graag met kwaliteit en luxe. Maar genieten ook van zaken waarbij het niet alleen om geld hoeft te draaien. Leuke activiteiten ondernemen en samen ervaringen bouwen. Voor die mannen maken wij MisterLifestyle.nl MisterLifestyle.nl informeert, adviseren en geeft je nieuwe ideeën om jouw leven net dat beetje meer te geven.

Golfer DDC Logo

Duca del Cosma zorgt voor een revolutie in golfmode en biedt het perfecte ontwerp voor de nieuwe generatie golfers. Stijlvol, gedurfd, stijlvol, elegant en sportief - Duca del Cosma-stijlen brengen een frisse wind naar golfbanen over de hele wereld en onze geavanceerde technologie voor schoenen en kleding garandeert topcomfort voor onze meest veeleisende klanten.

 

Callaway Golf produceert een grote verscheidenheid aan golf producten, waaronder drivers, houten, hybrides, ijzers, wedges, putters en golfballen. Callaway Golf innovatief en produceert al voor bijna 3 decennia hoogwaardige eersteklas golf producten.Callaway Golf vindt haar oorsprong in 1982 toen Ely R. Callaway de helft van de aandelen van Hickory Sticks kocht. Ely Callaway genoot erg van het golfen en mede dankzij hem is de sport enorm ontwikkeld. Callaway Golf heeft een lange relatie met een aantal grote namen, waaronder John Miller, Gary Player, Arnold Palmer en Annika Sorenstam.