Skip to main content
Golfreizen Italie

Golfreizen Italie

Vanuit Golfacademie Nederland bezoeken wij al enkele jaren de mooiste golflocaties in Italie.  Genieten van het leven, met heerlijk eten en drinken. En een mooi rondje golf.  Voor een heerlijke golfvakantie kunt je in Italië goed terecht! Golf kent een lange traditie in Italië. En ondanks dat het nog steeds als elitesport wordt beschouwd beschikt Italië over ongeveer 150 golfbanen. Niet voor niets zijn golfreizen naar Italië enorm in populariteit gestegen.

Onze favoriete golfbestemming in Italie

Bogogno Golf Resort

Het Bogogno Golf Resort ligt aan de voet van het Monte Rosa-gebergte, op minder dan 40 minuten rijden van de luchthaven Malpensa (Milaan). De twee topbanen van Bogogno hebben sinds een aantal jaar over een eigen hotel. Het moderne viersterren Bogogno Golf Resort met 50 kamers ligt direct aan de 18e hole van de Bonora baan. Je kunt vliegen op Milaan, maar met de auto is het ook prima te doen.

Er zijn shortbreaks en weekpackages voor Bogogno, allebei lekker voordelig.

Wil je alle golfresorts in Italie bekijken? Kijk dan hier.

   Bogogno Resort

 

Bogogno Golf Resort staat op 50 meter van het clubhuis en is modern en strak ingericht. Je kunt er kiezen uit verschillende kamers, waarbij de helft prachtig uitkijkt op hole 18. Het hotel een een heerlijk buitenzwembad en een luxe spa. Het personeel is buitengewoon gastvrij en de zeer nette prijs (voor de ruime kamers met luxe faciliteiten) maakt de locatie tot een prachtige plaats voor een (korte) golfvakantie.  En wil je ook andere golfbanen spelen in de omgeving? Dan zijn Castelconturbia, Golf Club Des Iles Borromées, Varese en Robine Golf makkelijk te bereiken. Kortom, van harte aanbevolen voor een golfvakantie rond Milaan.

Conte Course
De 18-holes van de Conte Course doen denken aan een links baan, met grote, vlakke open fairways, groter vijvers waarbij uitkijkt op het Monte Rosa massif. De baan is redelijk vlak dus hoogteverschillen en ongelijke liggingen komen hier niet veel voor. De greens zijn niet groot, maar wel snel.

Bonora Course
De 18-holes van de Bonora Course is een echte parkbaan. Heuvelachtig, wilde natuur met kleine beekjes. De baan heeft lange PAR 3 holes en meer ongelijke/schuine liggingen dan de Conte Course. De greens zijn ook kleiner, maar net zo snel.

AANBIEDINGEN PINHIGH

Pinhigh biedt vele golfreizen in Nederland, Europa, Azie, Amerika en Afrika. De belangrijkste links hebben wij hier verzameld.