Skip to main content

4-daagse Golfreis met golfles naar België

Tijdens deze exclusieve golfreis werk je drie dagen aan je handicap op de mooiste golfbanen van Belgie onder persoonlijke begeleiding van de head professional van Golfacademie Nederland PGA AAA Golfprofessional Eric Verhoeven.

Extra datum: 28 september tot 1 oktober (volgeboekt)

Lekker dichtbij huis en toch in een andere omgeving. Je verblijft 3 nachten in een kleinschalig charmant hotel ondergebracht in een 17e eeuwse herenboerderij direct aan de baan van Pierpont. Ooit was het domein van Pierpont decor van gevechten met Napoleon, nu een gezellig onderkomen voor een golfvakantie met Belgische gastvrijheid. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de baan. Naast een volwaardige 18-holes golfbaan is er ook een uitgebreide Academy met drivingrange en oefenfaciliteiten en zelfs een Academy Course. De laatste dag is de grande finale en wordt er gespeeld op de gerenommeerde baan van La Tournette Americain alvorens huiswaarts te keren.

INCLUSIEF

  • 3 nachten 2-pk incl. ontbijt
  • 3 x 3-gangen diner
  • 4 uur les op de oefenfaciliteiten incl. onbeperkt driving range ballen
  • 2x greenfee Pierpont incl. 4 uur course management (golfles in de baan)
  • 1x greenfee La Tournette incl. 4 uur course management (golfles in de baan)
  • video analyse (indien gewenst)
  • persoonlijk intake en verbeterplan (indien gewenst)

PRIJS

€ 839,- 2-pk (o.b.v. 2-personen) Toeslag 1-pk € 75,- p.p. Minimum aantal deelnemers 8, maximaal 12 deelnemers. Minimale Handicap: 54

Samenwerking met TUI

Deze golfreis wordt georganiseerd door Golfacademie Nederland in samenwerking met TUI. Wil je reserveren? Dan kan dat via deze link. Je vult je gegevens in en ontvangt daarna alle informatie en bevestiging. Wil je eerst meer informatie of spreken met de begeleidende PGA AAA head professional Eric Verhoeven? Bel dan Golfacademie Nederland op (075) 772 88 76.

ERIC VERHOEVEN

Eric Verhoeven is PGA AAA head professional van Golfacademie Nederland, maar ook van Golfschool Flevoland en de Indoor Golfacademie. Bij Eric staat gezelligheid en ontspanning altijd voorop. beter leren golfen kan alleen in een ontspannen sfeer en daar zorgt hij altijd voor. Eric staat dan ook garant voor 4 gezellige dagen waarbij ook je spel aanzienlijk vooruit gaat!  Bekijk het Linkedinprofiel van Eric hier.

Tijdens deze 3-daagse golf ervaring speel je op de mooiste golfbanen van Belgie: Pierpont en La Tournette

Pierpont: De championship course van Pierpont is een zeer gemoedelijke en redelijk vlakke open baan waar eigenlijk elk niveau golfer zich prima kan uitleven. Onderschat echter de glooiingen en waterhindernissen niet. In 2015 was Pierpont zelfs host van de 'European Challenge Tour'. Wind kan een bepalende factor in het spel zijn gezien het open karakter van de baan. Verder ruime oefenfacilitieten inclusief Academy Course.

Chateau de la Tournette - Americain: Een ontwerp van Amick die onder de rook van Brussel een typisch Amerikaanse championship course realiseerde met volop variatie in het licht glooiende, waterrijke park rond het kasteel waarin zich een gezellig clubhuis bevindt

           

 

Donderdag
aankomst
kennismaking en bespreking programma
diner
Zaterdag
ontbijt
2 uur les op driving range
18 holes Pierpont incl course management
diner
Vrijdag
ontbijt 2 uur les op driving range
18 holes Pierpont, incl course management
diner
Zondag
ontbijt
18 holes 9.30 La Tournette incl course management
15.00 einde programma

Meer informatie? Wil je eerst meer informatie of spreken met de begeleidende PGA AAA head professional Eric Verhoeven? Bel dan Golfacademie Nederland op (075) 772 88 76.