Skip to main content

Kun je in het buitenland golfen met je GVB?

 Voor veel golfers is golfen in het buitenland het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Overal vind je mooie bunkers, groen glooiende fairways en greens zo strak als een biljartlaken. Of je nu met vrienden een golf weekend een huisje op een vakantiepark boekt of je gaat voor een hotel aan de golfbaan, je bent er even lekker uit.

Lees verder

Pitch en putt golf

Je wilt een keer gaan golfen maar je hebt geen GVB oftewel golfvaardigheidsbewijs? Dan is Pitch en putt golf een leuke oplossing. In deze BLOG leggen we uit hoe het pitch & putt spel in zijn werk gaat en waar je de mooiste pitch en putt banen in Nederland vindt. Daarnaast leggen we uit hoe lang een rondje pitch&putt duurt en wat het kost. Kortom, alles wat je wilt weten over pitch en Putt golf.

Lees meer

Golfen zonder gvb

Om op alle golfbanen in Nederland en het buitenland te mogen spelen heb je een golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig met handicap 54. Met je GVB laat je zien dat je de regels en etiquette kent en over voldoende vaardigheden beschikt. Je bent dan in staat om zelfstandig en veilig de golfbaan op te gaan. Heb je echt op alle golfbanen een GVB nodig? Nee, er zijn een aantal kleine beginnersbanen waar je kunt golfen zonder GVB en hcp 54.

Lees verder