Skip to main content

Kun je in het buitenland golfen met je GVB?

 Als je in Nederland je GVB en hcp 54 hebt behaald, ben je lid geworden van de Nederlandse Golf Federatie. Je hebt dan je (digitale) NGF- pasje ontvangen met je handicap. Dit is een EGA-handicap.

EGA staat voor European Golf Association. Dat betekent dat je handicap internationaal erkend is en dat en dat je dus met jouw NGF-pas en handicap kunt golfen in heel Europa en ook daar buiten. Niets houdt je dus tegen om heerlijk te golfen op vakantie.

Handicap 54 of 36?

Op sommigen buitenlandse golfbanen is er echter een vereiste dat je hcp 36 of lager speelt. Heb je nog geen hcp 36 maar wil je wel in het buitenland golfen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag hoe je zo snel mogelijk aan de juiste handicap komt.

Wil je nog je GVB met handicap 54 halen?

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen met slagingsgarantie.

GVB halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse kennismakingscursus halen is ook een mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Na de cursus heb je gegarandeerd baanpermissie en moet je (met de golfprofessional) je Qualifying kaarten lopen voor je handicap. dat kan bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB en hcp cursus.

GVB halen na een kennismakingsweekend