9.1 / 10 | 28 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

GVB / hcp 54 halen in 1 dag

Direct je GVB en hcp 54 halen kan 7 dagen per week met een eendaagse GVB en hcp 54 cursus. Je kunt de dag na je cursus golfen op grote golfbanen en zelfstandig je handicap verder verlagen.

 • Geen eigen golfclubs nodig
 • Geen ervaring nodig
 • 100% garantie op je GVB
 • Kleine groep max. 5 personen
 • 7 dagen per week mogelijk
 • gegeven door PGA AAA head professionals

Vraag direct alle informatie en tarieven aan voor de cursus GVB halen in 1 dag via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 772 8876 of vul het contactformulier in. 

Golfacademie Nederland pgaholland

Direct cursusdata bekijkenInformatie aanvragen

Kosten eendaagse GVB/ hcp 54 cursus

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Via de bovenstaande button vraag je eenvoudig alle beschikbare locaties en tarieven aan voor een GVB en hcp 54 cursus op de door jou gewenste datum. Je kunt je aanmelden als groep of je aansluiten bij andere deelnemers.

Inbegrepen in de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus:

 • Intensieve prive lesdag met maximaal 5 deelnemers
 • Leenset golfclubs
 • Gratis theorieles t.w.v. € 35,-
 • Garantie theorie examen t.w.v. € 39,-
 • Individuele video-analyse per e-mail
 • Gratis Samenvatting golfregels 
 • Gratis Online oefenexamens
 • Gratis toegang tot De NGF Golfacademie Online
 • € 50 korting op een golfset en € 25 korting op een golftrolley
 • Tot 25% korting op ruim 30 grote golfbanen
 • direct golfen in en buiten Nederland
 • Qualifying kaart spelen
GVB halen in 1 dag
 

 

Cursusdata bekijkenLocatie en tarieven

Direct golfen na de cursus GVB/ hcp 54 halen

Na het volgen van de cursus GVB/hcp 54 kun je direct golfen op golfbanen in Nederland en buitenland zelfstandig verder je handicap verlagen. 

NGF Recensie GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Een undercover journalist van golfmagazine Golf.nl, uitgegeven door de NGF, volgde de cursus GVB halen in 1 dag.

“Na wat gegoogle vond ik een prachtige aanbieding: een ééndaagse cursus van Golfacademie Nederland. Een complete lesdag afsluiten met handicap 54." Lees het artikel: Kun je golfer worden in 8 uur?” Lees hier het volledig artikel.

golfnl_undercover

Aanbevelingen lezen?

Lees alle 91 aanbevelingen hier of op onze Linkedin pagina

Eric Hammer Eric Hammer Osteopathie, Hammer&Flens fysiotherapeuten, november 2018

Een uitstekende professionele en goed verzorgde één-daagse GVB cursus is een aanrader; in een goed georganiseerde dag met een heel strak tempo krijg je alle theoretische kennis uitgelegd en vooral praktische vaardigheden aangeleerd in een persoonlijke ontspannen benadering. Met humor en professie naar het GVB. Eric is een prettige pro werkend vanuit een correcte en goede organisatie.

Ton Meulmeester Satellite Manager NEU at Maersk, november 2018

Nogmaals dank voor de prettige maar bovenal constructieve cursusdag in Oktober. Heb je leren kennen als een gedreven golf man die staat voor zijn eigen manier van werken en daarmee vele beginners enthousiasmeert om deze mooie sport daadwerkelijk te gaan beoefenen! 

Sue-Yin de Hoop-Vasilda Owner DHV Legal | Contract Lawyer a.i. bij De Brauw Blackstone Westbroek, oktober 2018,

Cursus van Eric gehad en aansluitend mijn GVB behaald. Zijn aanpak van lesgeven is precies hoe het zou moeten; no-nonsense, professioneel, kundig, maar wel ruimte voor humor en één-op-één begeleiding.

Erik Dijkshoorn, Managing Director at Dynniq WPS Group, juli 2018

Recent volgde ik een verkorte GVB cursus bij Eric en ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben! In een paar uur wist hij mij door zijn heel persoonlijke en directe benadering heel veel "kneepjes" van het golfspel bij te brengen. En in die mate dat ik in de baan vervolgens ballen sloeg die ik voorheen voor onmogelijk hield. Ik raad eenieder een cursus bij Eric aan! Zelf ga ik bij hem lessen.En dat zegt al genoeg. 

Göran Van Tol, Commercieel Directeur (ai), Sales- en Retailexpert, partnerships, investeringen, conceptdesign en bedrijfsadvies, juli 2018

Met groot enthousiasme heb ik mogen deelnemen aan de GVB in één dag cursus. Het was in alle opzichten een strak geregisseerde en goed georganiseerde dag met 4 anderen. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding, goede instructies en uitleg. Kortom een dag die ik elke liefhebber van spel, die graag zijn GVB wil halen, zou aanbevelen

Michel Mulder, Operations manager bij BESIX, juni 2018

Ik heb met veel plezier een GVB in een dag gevolgd. Met een kleine club gemotiveerde mensen, waardoor gerichte aandacht. Ben enthousiast geworden over het golfen!

Reggy Lobry, CFO/Senior financial management, juni 2018

Mijn zoon heeft de eendagscursus bij Eric gevolgd. Onder de meest barre weersomstandigheden, heeft hij met veel plezier de beginselen van het golfspel onder de knie gekregen.
De dynamische aanpak van Eric, gecombineerd humor werkt heel goed. En het is verrassend hoe snel een en ander wordt opgepakt. Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen.

Programma GVB/ hcp 54 halen

Je volgt deze hele dag een doelgericht lesprogramma in een kleine groep waarbij alle golfslagen en technieken behandeld worden. Tevens ga je de golfbaan in om het niveau te halen en te spelen. Na de cursus krijg je video-analyses thuisgestuurd, waarmee je zelf je techniek kunt verbeteren en je handicap verder kunt verlagen. 

Neem contact op

Heb je vragen over de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Bel:+31 (0)75 772 8876Direct een offerte aanvragen

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png