9.1 / 10 | 57 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.30 - 20.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.30 - 20.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Update 19 november: onze cursussen gaan met in achtneming van de RIVM voorschriften gewoon door. U bent van harte welkom!

GVB / hcp 54 halen in 1 dag

Direct je GVB en hcp 54 halen kan 7 dagen per week met een eendaagse GVB en hcp 54 cursus. Je kunt de dag na je cursus golfen op grote golfbanen en zelfstandig je handicap verder verlagen.

 • Geen eigen golfclubs nodig
 • Geen ervaring nodig
 • 100% garantie op je GVB
 • 100% garantie vereenvoudigd NGF theorie-examen 
 • Kleine groep max. 5/6 personen
 • 7 dagen per week mogelijk
 • gegeven door PGA AAA head professionals

Vraag direct alle informatie en tarieven aan voor de cursus GVB halen in 1 dag via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 772 8876 of vul het contactformulier in. 

Golfacademie Nederland pgaholland

Direct cursusdata bekijken? Actietarief ontvangen?

Kosten eendaagse GVB/ hcp 54 cursus

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Via de bovenstaande button vraag je eenvoudig alle beschikbare locaties en tarieven aan voor een GVB en hcp 54 cursus op de door jou gewenste datum. Je kunt je aanmelden als groep of je aansluiten bij andere deelnemers.

Inbegrepen in de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus:

 • Intensieve prive lesdag met maximaal 5/6 deelnemers
 • Leenset golfclubs
 • Gratis theorieles t.w.v. € 35,-
 • Gratis vereenvoudigd NGF theorie-examen t.w.v. € 39
 • Individuele video-analyse per e-mail
 • Gratis Samenvatting golfregels 
 • Gratis Online oefenexamens
 • Gratis toegang tot De NGF Golfacademie Online
 • € 50 korting op een golfset en € 25 korting op een golftrolley
 • Tot 25% korting op ruim 30 grote golfbanen
 • direct golfen in en buiten Nederland
 • Qualifying kaart spelen
GVB halen in 1 dag
 
 
 
 

 

Actietarief ontvangen? Cursusdata bekijken

Direct golfen na de cursus GVB/ hcp 54 halen

Na het volgen van de cursus GVB/hcp 54 kun je direct golfen op golfbanen in Nederland en buitenland zelfstandig verder je handicap verlagen. 

Programma GVB/ hcp 54 halen

Je volgt deze hele dag een doelgericht lesprogramma in een kleine groep waarbij alle golfslagen en technieken behandeld worden. Tevens ga je de golfbaan in om het niveau te halen en te spelen. Na de cursus krijg je video-analyses thuisgestuurd, waarmee je zelf je techniek kunt verbeteren en je handicap verder kunt verlagen. 

GVB en handicap halen in 1 dag

NGF Recensie GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Een undercover journalist van golfmagazine Golf.nl, uitgegeven door de NGF, volgde de cursus GVB halen in 1 dag.

“Na wat gegoogle vond ik een prachtige aanbieding: een ééndaagse cursus van Golfacademie Nederland. Een complete lesdag afsluiten met handicap 54." Lees het artikel: Kun je golfer worden in 8 uur?” Lees hier het volledig artikel.

 Golfnl magazine

Aanbevelingen lezen?

Lees alle 102 aanbevelingen hier of op onze Linkedin pagina

 

Alex Boers, Senior Drilling & Workover Supervisor Critical Operations at Saudi Aramco, januari 2020

Ik heb met een groep van vijf Erik’s GVB in een dag gevolgd en ik ben er zeer tevreden over. Je leert in een korte tijd voldoende om daarna zelf aan de slag te kunnen; een paar uur op de driving range, putten, theorie en examen en aan het einde van de dag de baan op. Heb Erik’s persoonlijk advies voor een golfset opgevolgd en deze werd keurig thuis afgeleverd. Aanrader! 

Franjo Stakovic, Segment Manager Industry & Water Utility at Grundfos Nederland B.V,  januari 2020

To the point and resultaat gericht. Dat is Eric en dat is zijn aanpak. Hij observeert heel goed en in het kleine team geeft hij ontzettend veel feedback. Ik golf zelf al jaren maar tijdens de training heb ik een aantal tips van Eric gekregen die mij hebben geholpen. Complimenten Eric voor je professioneel traingsprogramma. Ik wens je heel veel succes en ik raad iedereen aan om deze training ook te volgen!

Michel Metten FFP MFP, Onafhankelijk Financieel Planner en Adviseur bij Metten Advies en FINCQ en BNI-lid,  november 2019, 

goed geregelde golfcursus gedaan met als resultaat: GVB! we kunnen (letterlijk) aan de slag met golf!

Jochem Mollema, Directeur - eigenaar - adviseur at InArea, november 2019

De aanpak van Eric is duidelijk en zonder poespas. Hij heeft een prima basis gelegd voor mijn golfvaardigheid.

Thomas Feenstra, Eigenaar bij Choco 4,  november 2019

Samen met een kleine groep van 4 andere ben ik een dag aan de slag gegaan met de golf cursus van Eric. Een leuke dag waarin veel is geleerd! Je leert de basics van het golven, behaalt de nodige certificaten om de baan op te mogen en ne hebt ook zeker veel plezier!

Noah Reymond, Sr Manager Oncology Communications and Public Affairs, november 2019 

Samen met een goede vriend de eendaagse golf cursus bij Eric gevolgd. Eric weet op een zeer doelmatige en directe manier de basisprincipes van het golfspel over te brengen. De mix van theorie en praktijk geven je de houvast en het vertrouwen om gelijk de baan op te gaan en plezier op de baan te beleven.

Chris Steevens - Headhunter Select People, november 2019 

Perfecte 1 daagse GVB cursus met succes behaald. Alle praktijk items van de golftechnieken doorgenomen, theorie examen voor de lunch afgelegd, kortom, geweldig. Eric zijn professionaliteit helpt iedereen verder om de golfsport te gaan ontwikkelen, praktische tips en aanbevelingen tijdens deze dag opgedaan. Ideale wijze om versneld aan de slag te gaan met de golfsport, Eric nogmaals bedankt ! Minder weergeven

Vincent Hassink, Senior Manager APAC november 2019, 

onlangs een golfcursus bij Eric gevolgd. Zijn deskundigheid en enthousiasme maakte de cursus niet enkel leerzaam, maar zorgde ook voor een leuke tijd. Nogmaals dank voor het gegeven advies.

Debbie M. van de Velde, Executive Assistant to the CEO and to the CFO at Atradius Credit Insurance. 21 september 2019 Ik heb bij Eric mijn GVB behaald, de begeleiding hierbij van Eric was zeer professioneel, hij was gefocust om op een enthousiaste manier de vaardigheden van het golfspel over te brengen in de praktijk maar ook met de nodige uitleg over de golfregels. De mix was goed gebalanceerd. Ik beveel Eric ten zeerste aan om het GVB bij te behalen. Met veel enthousiasme ben ik nu bezig om mijn golfspel te verbeteren. 

Neem contact op

Heb je vragen over de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Bel:+31 (0)75 772 8876Direct een offerte aanvragen

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png