Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Privacy Statement

Privacy en Cookiestatement


Golfacademie Nederland is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonsgegevens van (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Golfacademie Nederland houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Golfacademie Nederland, Marathon 56, 1567 JJ Assendelft.

Verwerking van persoonsgegevens
Golfacademie Nederland legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u (een) dienst(en) en/of product(en) van Golfacademie Nederland afneemt of anderszins contact hebt met Golfacademie Nederland.

Golfacademie Nederland gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst met u of ter voorbereiding daarvan op uw verzoek, haar dienstverlening en om klanten, leden, deelnemers en bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden.

Hierbij tracht Golfacademie Nederland rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten, kunt u uw gegevens daar tegen blokkeren door een briefje te sturen naar GOLFACADEMIE NEDERLAND , Marathon 56, 1567 JJ Assendelft of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

E-mail


GOLFACADEMIE NEDERLAND gebruikt uw e-mailadres voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten alleen indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van blokkering e-mailadres.

Cookies

Op onze site maken we bij het aanbieden van onze diensten gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen en die gegevens van de surfer vastleggen. De Website maakt gebruik van verschillende categorieën cookies of soortgelijke technieken (A, B, en C).

  1. Functioneel: Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de Website en zijn daarom altijd ingeschakeld. Tot deze categorie behoren cookies die ervoor zorgen dat u ingelogd blijft op de Website of de inhoud hiervan laden. Voorbeelden hiervan zijn Sitecore DMS cookies en sessie cookies.
  2. Prestatie en analyse: Met behulp van deze cookies kan Golfacademie Nederland onder andere het gebruik van de Website over verschillende apparaten analyseren. Met deze gegevens kan vervolgens de functionaliteit en prestaties van de Website verbeterd worden. Deze cookies zijn zo ingesteld dat zij niet of nauwelijks invloed hebben op de privacy van de gebruiker. Voorbeelden hiervan zijn Google Analytics en Sitecore Analytics.
  3. Sociale media: Sociale media cookies bieden de mogelijkheid om een verbinding te maken met een sociale netwerk en informatie van de Website te delen. Voorbeelden van sociale media plugins zijn Facebook, Twitter of Instagram. Ook kan er embedded content van bijvoorbeeld Youtube getoond worden.

Cookies uit de categorieën A en B worden altijd geladen omdat deze technisch noodzakelijk zijn, dan wel niet of nauwelijks impact hebben op uw privacy. 

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

Formulieren
Ook op andere plaatsen vragen wij gegevens om het contact met (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website te kunnen onderhouden. Bijvoorbeeld als u zich wilt aanmelden voor een cursus of informatie wilt aanvragen, zoals een maatwerk offerte. Die gegevens hebben we nodig om ervoor te zorgen dat het emailings en eventuele bestellingen op het goede adres worden afgeleverd. Op bepaalde plekken op onze site  kunt u reageren op zaken die u op onze site bent tegengekomen.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?
Wanneer je een golfles of golfcursus boekt bij Golfacademie Nederland, vragen wij je om persoonsgegevens. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens gebruiken we om te zorgen dat hjij kunt deelnemen aan de door jouw gekozen cursus en dat jouw registratie bij de Nederlandse Golf Federatie goed wordt verwerkt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • geslacht
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboortedaum en geboorteplaats
  • IBAN en tenaamstelling
  • linkshandig of rechtshandig (tbv uw leenset tijdens de cursus)

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen
GOLFACADEMIE NEDERLAND behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. 

Assendelft, 1 april 2018

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
+31 (0)75 772 8876
Eric Verhoeven:
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png