Skip to main content

Pinhigh Golfreizen

Dit is hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. En de keuze is zo ruim, er is voor elke wens een reis!

Bekijk bijvoorbeeld de Golfreizen speciaal voor beginnende golfers, waar je geniet van golfbanen die (nog) niet al te moeilijk zijn waardoor je toch veel plezier hebt. Of kies voor de mooiste golfresorts zodat je vanuit je hotel direct de golfbaan op loopt.

Of golfreizen voor als je met je gezin heerlijk wilt golfen, maar ook de kinderen wilt vermaken. En ga je zonder kinderen? Dan zijn golfreizen in combinatie met wellness natuurlijk de ultieme relaxvakantie.

 

pinhigh golfresorts

pinhigh wellness

 

 AANBIEIDINGEN PINHIGH

Pinhigh biedt vele golfreizen in Nederland, Europa, Azie, Amerika en Afrika en er zijn altijd genoeg Last Minutes of Vroegboekkortingen

  • Vroekboek kortingen
  • Last Minute aanbiedingen

Al sinds 1989 is Pinhigh dé nummer 1 in golfreizen. Pinhigh combineert service en kwaliteit met een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Alle aangeboden locaties worden door Pinhigh zelf bezocht en geïnspecteerd. Zo kunnen zij op veel bestemmingen nog betere condities afspreken. Daarom adviseert AllesOverGolfreizen.nl graag de reizen van Pinhigh.

PINHIGH: BELANGRIJKSTE ZEKERHEDEN

Wat is nu het belangrijkste als je een golfreis boekt? Ten eerste dat je niet teveel betaald en ten tweede, dat als er iets tussenkomt, je je reis kunt wijzigen. Bij Pinhigh garanderen ze dat welke reis je ook boekt, je nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht je een lagere prijs zien, dan kun je dat melden bij Pinhigh. Ze passen de prijs dan aan (dat is leuk voor andere golfers) en jij krijgt het verschil terug plus 10% over het prijsverschil. Goed geregeld toch? Ook kun je je boekingen (m.u.v. de vlucht) tot 2 weken vóór vertrek kosteloos wijzigen als er iets tussenkomt. Zo kun je rustig boeken. En gebeurt er iets onverwachts op je vakantie? Dan is Pinhigh altijd bereikbaar, 24/7. Ook tijdens uw vakantie!