Skip to main content

Pinhigh Golfreizen

Pinhigh Golftravel: de partner voor al jouw golfreizen Als je op bezoek bent naar een mooie golfreis en je wilt niet alles zelf boeken, zoek je natuurlijk een betrouwbare partij. Een organisatie die de leukste golfreizen voor jou heeft uitgezocht en waarbij je met een gerust hart kunt boeken.

 

Lees verder

Golf reis Marrakech met golfles

Tijdens deze 8-daagse exclusieve golfreis werk je aan je handicap op de mooiste golfbanen van Marrakech onder persoonlijke begeleiding van de head professional van Golfacademie Nederland PGA AAA Golfprofessional Eric Verhoeven.

Lees verder

Golf reis Tunesië met golfles

Tijdens deze 8-daagse exclusieve golfreis werk je drie dagen aan je handicap op de mooiste golfbanen van Tunesie onder persoonlijke begeleiding van de head professional van Golfacademie Nederland PGA AAA Golfprofessional Eric Verhoeven.

Lees verder

Golfreizen Spanje

Golfacademie Nederland bezoekt regelmatig uiteenlopende golflocaties in bijvoorbeeld Spanje. Spanje is zonder twijfel de meest populaire bestemming voor golfreizen. Niet alleen vanwege de prachtige golfbanen vormen de aantrekkingskracht. Maar ook het aangename klimaat aan de Spaanse kust maken het tot een heerlijke bestemming voor een golfvakantie. Kortom, golfreizen naar Spanje zijn een droom voor iedere golfer.

Lees verder

Golfreizen Italie

Vanuit Golfacademie Nederland bezoeken wij al enkele jaren de mooiste golflocaties in Italie.  Genieten van het leven, met heerlijk eten en drinken. En een mooi rondje golf.  Voor een heerlijke golfvakantie kunt je in Italië goed terecht! Golf kent een lange traditie in Italië. En ondanks dat het nog steeds als elitesport wordt beschouwd beschikt Italië over ongeveer 150 golfbanen. Niet voor niets zijn golfreizen naar Italië enorm in populariteit gestegen.

Lees verder

Meer artikelen …