Skip to main content

Golf reis Marrakech met golfles

Tijdens deze 8-daagse exclusieve golfreis werk je aan je handicap op de mooiste golfbanen van Marrakech onder persoonlijke begeleiding van de head professional van Golfacademie Nederland PGA AAA Golfprofessional Eric Verhoeven.

Lees verder

Golf reis Tunesië met golfles

Tijdens deze 8-daagse exclusieve golfreis werk je drie dagen aan je handicap op de mooiste golfbanen van Tunesie onder persoonlijke begeleiding van de head professional van Golfacademie Nederland PGA AAA Golfprofessional Eric Verhoeven.

Lees verder

Golfreizen Spanje

Golfacademie Nederland bezoekt regelmatig uiteenlopende golflocaties in bijvoorbeeld Spanje. Spanje is zonder twijfel de meest populaire bestemming voor golfreizen. Niet alleen vanwege de prachtige golfbanen vormen de aantrekkingskracht. Maar ook het aangename klimaat aan de Spaanse kust maken het tot een heerlijke bestemming voor een golfvakantie. Kortom, golfreizen naar Spanje zijn een droom voor iedere golfer.

Lees verder

Golfreizen Italie

Vanuit Golfacademie Nederland bezoeken wij al enkele jaren de mooiste golflocaties in Italie.  Genieten van het leven, met heerlijk eten en drinken. En een mooi rondje golf.  Voor een heerlijke golfvakantie kunt je in Italië goed terecht! Golf kent een lange traditie in Italië. En ondanks dat het nog steeds als elitesport wordt beschouwd beschikt Italië over ongeveer 150 golfbanen. Niet voor niets zijn golfreizen naar Italië enorm in populariteit gestegen.

Lees verder

Golfreizen Mauritius

Op 12 uur vliegen van Amsterdam ligt Mauritius aan de oostzijde van Madagascar. In de Indische oceaan is het eiland in het echt net zo mooi als in reisbrochures. Golfreizen naar Mauritius zijn geweldig: golfbanen liggen direct aan het strand vaak op korte afstand van de mooieste golfbanen.

Lees verder