Skip to main content

Golfhorloges, heb ik er één nodig?

De beste deal van dit moment is volgens ons toch echt  GARMIN APPROACH S42. Het model biedt een paar nieuwe functies die echt een meerwaarde bieden voor je golfspel.Bekijk direct de aanbieding!

 1. Is een golfhorloge nodig?
 2. Slagdetectie
 3. Greenview
 4. Onze Top 3 golfhorloges voor jou

Is een golfhorloge nodig?

Eerlijk is eerlijk, je gaat van een golfhorloge de bal zelf niet beter raken. Maar.. een golfhorloge vergroot wel je accuraatheid in de baan en zorgt dat je minder fouten maakt. Als jij de afstand tot de vlag exact weet, kun je de juiste club pakken en de juiste swing maken. Met de juiste afstand als gevolg. Een golfhorloge is dus niet een hebbeding waar je in de praktijk weinig aan hebt

Daarnaast bevordert een golfhorloge de snelheid van je spel ook. Je hoeft niet meer te zoeken naar een sproeierkop of de gekleurde paaltjes om de afstand tot de green te bepalen. In één handomdraai zie je hoever je daadwerkelijk hemelsbreed nog moet slaan.

Vroeger waren golfhorloges heel simpel. Het was een GPS horloge dat enkel de afstand tot de voorkant, midden en achterkant van de green kon aangeven. Maar daarnaast kunnen veel horloges ook precies laten zien hoe ver je de golfbal hebt geslagen, waar de vlag staat, hoe de widn waait etc.

golfhorloge gps kopen

Slagdetectie

Tegenwoordig beschikken veel horloges over slagdetentie. Op het moment dat je een swing maakt,  wordt je GPS locatie vastgelegd. Wanneer je naar de bal loopt kan je dus precies bijhouden hoever je daadwerkelijk hebt geslagen. Deze functie is erg handig wanneer je niet helemaal zeker bent over je afstanden. Door je exacte afstanden te weten kan je een stuk nauwkeuriger je keuzes maken voor je tweede slag! Naast slagdetectie beschikken sommige horloges over meer swingfuncties zoals het meten van je swingtempo en swingkracht!

Greenview

Maar de vlag staat toch niet altijd in het midden van de green? Inderdaad, de topmodellen van Garmin beschikken daarom over Greenview. Greenview laat je de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als je bijvoorbeeld achter de green staat. Je kunt het touchscreen gebruiken om de pin handmatig met slepen-en-neerzetten te verplaatsen naar de locatie van de dag. Bij verplaatsing van de pin, worden je afstanden tot de pin automatisch aangepast. Dit is met name handig bij par-3-holes - je kunt dan vooraf de afstand opgeven, zodat je je slag vol vertrouwen kunt uitvoeren.

Ga meteen naar de shop

Onze Top 3 golfhorloges voor jou

Het voordeligste horloge voor de beginnende golfer vanaf GVB/ hcp Garmin S12

 Verbeter je spel met Approach® S12, een stijlvol golfhorloge die helpt vanaf het moment van afslaan voor jouw ronde. Krijgbelangrijke afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, evenals tot hindernissen en doglegs, op 42.000vooraf geladen banen wereldwijd. 

Voor de regelmatige golfer met mid handicap van 36 tot 18 GARMIN APPROACH S42.

In control op en naast de baan met Approach S42, een GPS-golfsmartwatch die informatie van meer dan 42.000 CourseView-kaarten wereldwijd om uw pols plaatst. Krijg snel belangrijke afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van degreen, evenals hindernissen en doglegs op een 1,2-inch gemakkelijk af te lezen kleuren aanraakscherm. De Green View-functiegeeft je ook de ware vorm van elke green, waar je ook bent op de baan, en je kunt de pin slepen en neerzetten voor meer nauwkeurigheid.

Het neusje van de zalm voor de fanatieke golfer: GARMIN APPROACH S62 PREMIUMHet neusje van de zalm voor de fanatieke golfer: GARMIN APPROACH S62 PREMIUM

De Garmin S62 is niet zomaar een golfhorloge. Het model biedt een paar nieuwe functies die echt een meerwaarde bieden voor je golfspel. 

 • Groter scherm
 • Download Watch Faces
 • Snel horlogebandjes wisselen
 • Virtuele Caddy om de pols
 • Windsnelheid en windrichting
 • 41.000 golfbanen in geheugen
 • Pinpointer

De  Approach S62 is een hoogwaardig GPS-golfhorloge en bied je alle informatie en kaarten die je nodig hebt om alle afstanden in de baan te kennen. Met de Approach S62 heb je eigenlijk jouw eigen caddie bij, die exact weet wat je moet bereiken en waar je je op moet richten. En wil je graag geavanceerde gegevens, toernooien en meer? Download dan de App.

golfhorloge gps kopen

 

Ga meteen naar de shop