Skip to main content

BE-Golf app

BEgolf-app voor Belgie

De BEgolf-app is een app die beschikbaar is voor alle leden van Golf Vlaanderen, AFGolf en de Koninklijke Belgische Golf Federatie. In de app kun je je scores bijhouden, starttijden reserveren  of je aanmelden voor wedstrijden. Maar om de app te gebruiken moet je lid zijn van een golfclub in Belgie.  En dat is vaak een dure aangelegenheid. Haal je je Golfbrevet en handicap in Nederland? Dan gebruik je de Golf.nl app, de Nederlandse versie van de Be-golf app. 

BeGolf

Beginnen met golf

Als je wilt gaan golfen in Belgie is een golfinitiatie de eerste verplichte stap die de Belgische golfclub je aanbiedt. Tijdens deze eerste kennismaking met de golfsport sla je je eerste balletje en leer je de eerste basis van het golfspel. Wil je daarna je GVB/ golfbrevet halen? Dan heb je nog een lange (dure) weg te gaan om je handicap 36 te behalen. Maar niet bij Golfacademie Nederland!

Golfinitiatie of wil je sneller je GVB/ golfbrevet?

Als je in Belgie een golfinitatie hebt gevolgd, ben je nog een lang traject verwijderd van je GVB/ golfbrevet. Gelukkig is dat bij Golfacademie Nederland anders. Met de cursussen van Golfacademie Nederland kun je zelfs in 1 dag je GVB met de juiste handicap behalen en heerlijk gaan golfen op golfbanen in en buiten Belgie. Dat gaat dus veel sneller dan in Belgie, terwijl je met de Nederlandse GVB/ golfpas ook prima kunt golfen in Belgie en overal ter wereld.

 Golfbrevet halen in Nederland?

  • 100% handicap slagingsgarantie voor België
  • 100% slagingsgarantie op je theorie examen
  • 7 dagen per week mogelijk bij onze head professionals
  • lange intensieve lesdag met maximaal 5/6 personen
  • Geen eigen golfclubs nodig
  • Geen ervaring nodig

 

Meer lezen?