9.1 / 10 | 55 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Let op: onze 1-daagse GVB/ hcp 54 cursussen zijn weer begonnen.

Klik hier voor het actietarief van de 1-daagse GVB/hcp 54 cursus.

GVB en handicap halen in 1 dag en direct golfen in België

In Nederland je GVB / golfvaardigheidsbewijs (golfbrevet) en handicap halen en in België golfen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Je haalt met 100% garantie je GVB en de vereiste hcp voor België in 1 dag bij onze PGA head professionals. Je kunt aansluiten bij een klein prive groepje. Of je reserveert zelf een eigen dag met een eigen groep vrienden op de door jou gewenste datum.

Het bijzondere aan deze cursus is hoge intensiteit en persoonlijke aandacht en video analyse. Geen grote groepen, maar persoonlijke aandacht in klein verband. En na afloop heb je direct het golfbrevet / GVB met de noodzakelijke handicap om in België en andere landen te kunnen golfen. Dus geen langdurig traject, maar direct resultaat.

  • Geen eigen golfclubs nodig
  • Geen ervaring nodig
  • 100% handicap garantie voor België
  • Kleine groep met maximaal 5/6 personen
  • 7 dagen per week mogelijk bij onze head professionals

Vraag direct een offerte aan voor de cursus GVB halen in 1 dag via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 772 8876 of vul het contactformulier in. 

Actietarief aanvragen? Direct cursusdata bekijken?

Met een Nederlandse GVB en hcp-pas in België golfen?

Ja, dat kan. Na uw cursus bent u 1 jaar geregistreerd bij de Nederlandse Golf Federatie. Met die NGF-pas, kunt u direct na uw cursus op alle Belgische golfbanen spelen waar het GVB met hcp vereist is. Na het eerste jaar kunt u dan eenvoudig en zonder kosten omzetten naar een registratie bij de Belgische Golf Federatie met behoud van dezelfde handicap. Vraag direct informatie aan over het behalen van en spelen met een Nederlands GVB-pas in België.

Bel:+31 (0)75 772 8876 Direct actietarief ontvangen?

GVB halen met handicap

 

GVB halen in 1 dag met direct de juiste handicap

 

Golfbrevet halen met handicap

  • Complete lesdag met persoonlijke begeleiding van PGA AAA headprofessional
  • Officiële NGF met GVB-pas :direct de volgende dag golfen
  • Incl theorie les en vereenvoudigd theorie examen
  • Gratis leenclubs (indien nodig)
  • individuele video analyse wordt per email toegestuurd

 

 

 

 

 

Kosten

De kosten van een eendaagse garantie-cursus zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag dus altijd vrijblijvend een offerte aan.

Cursusdata bekijken? Vraag het actietarief aan

Belgische aanbevelingen lezen?

Lees alle aanbevelingen op onze Linkedin pagina of bekijk direct de pdf met alle recensies.

Ivo Tack, Leider Interventiedienst bij Agfa Gevaert

Onlangs de 1 dag golfcursus gevlgd bij Eric. Eric werkt snel en doeltreffend, net wat ik zocht omdat dit in België een utopie blijkt te zijn. Een aanrader voor mensen die willen instappen in de wndere wereld van het golfen. Op deze manier werk je drempelverlagend, net wat het golfen nodig heeft.

Hilde Peetroons. Independent Law Practice Professional

Dag Eric, Ik kijk met een fijn gevoel terug op de golfcursus. Het was een leuke ervaring en ik heb veel bijgeleerd. Dank voor je geduld en je humor. Golf werd plots een heerlijke sport. Ik kom zeker nog eens les volgen.

Alain Geens, Chief Architect - Field Engagement Division - Service Technology Unit, Fujitsu Global

We hebben in april de GVB cursus gevolgd bij Eric. Dit was een intensieve training, ook met een vleugje humor, maar die ons veel heeft bijgebracht! Ik kan deze cursus alleen maar aanbevelen aan iedereen die wil starten met golf

Thierry de Hemptinne, Business Manager Belux at Rockwool B.V. / Rockpanel

Eric, bedankt voor de leuke, deskundige en prettige opleiding! Graag wil ik de GVB in 1 dag cursus sterk aanbevelen aan iedereen die wil starten met golfen!

Dirk de Keuster, advocaat bij DKC-LAW
"Ik heb een dag les gevolgd bij Eric en ben hierover zeer tevreden. Alles was op voorhand goed georganiseerd. Er werd veel informatie meegedeeld. Ook de dag heb ik op korte termijn veel bijgeleerd vooral met betrekking tot chippen en putten. Het is een ideale manier op snel vooruitgang te boeken.

Philip De Somviele/ Technisch Commercieel verantwoordelijke bij Rema TipTop Icb
"Als groep Belgische golfvrienden zijn we enthousiast bij Eric terechtgekomen teneinde ons spelniveau op te krikken dit in combinatie met de mogelijkheid het behalen van onze GVB .
Na de vriendelijke ontvangst werd het meteen duidelijk dat Eric een hoog professionele benadering aan de dag legt met de nadruk om ieder individu op korte tijd te verlossen van in de loop der tijd opgedane foutjes. We mogen stellen dat het een vol intense golfdag is geworden. Simpel gesproken hebben we op één dag meer geleerd dan op voorafgaande clinics , ten volle op Eric's conto te noteren, waarvoor dank. We komen zeker terug."

Sonia Montes Directeur Sales & Marketing CMA CGM Belgium
" Graag had ik nog een extra bedankwoordje gericht voor de perfecte voorbereiding, de super leuke en zeer leerrijke dag. Verdere briefing, opvolging en extra lesmateriaal en video's. 
Voor mij is dit al 100 % geslaagd. Ben er zeker van dat ik nog heel veel plezier ga beleven aan het golfspel. Sonia Montes."

 

NGF Recensie GVB halen in 1 dag met de vereiste handicap

Een undercover journalist van golfmagazine Golf.nl, uitgegeven door de NGF, volgde de cursus GVB halen in 1 dag.

“Na wat gegoogle vond ik een prachtige aanbieding: een ééndaagse cursus van Golfacademie Nederland. Een complete lesdag afsluiten met handicap 54. Lees het artikel dat hij hierover schreef: Kun je golfer worden in 8 uur?” Lees hier het volledige verslag.

Golfnl magazine

 

Programma GVB/ hcp halen

Je volgt deze hele dag een doelgericht lesprogramma in een kleine groep waarbij alle golfslagen en technieken behandeld worden. Tevens ga je de golfbaan in om het niveau te halen en te spelen. Na de cursus krijg je video-analyses thuisgestuurd, waarmee je zelf je techniek kunt verbeteren en je handicap verder kunt verlagen. 

Neem contact op

Heb je vragen over de 1-daagse GVB cursus met vereiste handicap of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

 

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png