Skip to main content

GVB en handicap halen in 1 dag en direct golfen in België

In Nederland je GVB / golfvaardigheidsbewijs (golfbrevet) en handicap halen en direct in België golfen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Je haalt met 100% garantie je GVB en de vereiste hcp voor België in 1 dag bij onze PGA AAA head professionals. Je kunt aansluiten bij een klein prive groepje. Of je reserveert zelf een eigen dag met een eigen groep vrienden op de door jou gewenste datum.

Het bijzondere aan deze cursus is hoge intensiteit en persoonlijke aandacht en video analyse. Geen grote groepen, maar persoonlijke aandacht in klein verband. En na afloop heb je direct het golfbrevet / GVB met de noodzakelijke handicap om in België en andere landen te kunnen golfen. Dus geen langdurig traject, maar direct resultaat.

 • geen lange lestrajecten maar direct je GVB met hcp voor België

 • 100% handicap garantie voor België

 • 7 dagen per week mogelijk bij onze head professionals
 • Kleine groep max. 5/6 personen

 • Geen eigen golfclubs nodig
 • Geen ervaring nodig

Vraag direct alle informatie en tarieven aan voor de cursus GVB halen in 1 dag via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 772 8876 of vul het contactformulier in.

In België golfen met een Nederlandse GVB en juiste hcp?

Kun je in Belgie golfen met een Nederlands GVB met de juiste handicap? Ja, dat kan. Na uw cursus staat uw GVB/ golfbrevet geregistreerd bij de Nederlandse Golf Federatie. Met dit GVB/ golfbrevet kunt u direct na uw cursus op alle Belgische golfbanen spelen waar het GVB/ golfbrevet met de juiste hcp voor Belgie vereist is. U kunt uw GVB/ hcp echter ook overzetten naar een Belgische golfvereniging. Wij helpen u hier graag bij. Vraag direct informatie aan over het behalen van en spelen met een Nederlands GVB-pas in België en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

GVB halen in 1 dag met direct de juiste handicap voor België

 • Officiële NGF met GVB-pas :direct de volgende dag golfen
 • Incl theorie les en vereenvoudigd theorie examen
 • Gratis leenclubs (indien nodig)
 • Individuele video analyse

Kosten

De kosten van een eendaagse garantie-cursus zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag dus altijd vrijblijvend een offerte aan.

Download gratis het E-book met alle informatie over het behalen van het GVB in Nederland met de juiste handicap om daarna met 100% garantie te golfen in Belgie.

Aanbevelingen
 • Ivo Tack
  Leider Interventiedienst bij Agfa Gevaert
  Onlangs de 1 dag golfcursus gevolgd bij Eric. Eric werkt snel en doeltreffend, net wat ik zocht omdat dit in België een utopie blijkt te zijn. Een aanrader voor mensen die willen instappen in de wndere wereld van het golfen. Op deze manier werk je drempelverlagend, net wat het golfen nodig heeft.
 • Jacques Nobel
  Partner at Prudentia Vastgoed
  Golfcursus. Kortgeleden heb ik via Eric mijn GVB gehaald tijdens een dag lange cursus in Abcoude. Behalve de door Eric en zijn team perfect georganiseerde dag, viel ook meteen op dat Eric zijn vak uitermate goed verstaat. In eerste plaats beschikt hij over alle benodigde kwalificaties. Ten tweede kan hij als geen ander op ieder niveau praktische uitleg geven die eigenlijk direct een verbetering ten gevolge hebben. Ten derde is hij ook in staat om met iedereen prettig en gemoedelijk om te gaan wat bovenstaande bevordert. Ik ben heel blij dat ik met Eric deze cursus gedaan hoop en ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Ik zal in de toekomst zeker nog lessen volgen bij Eric, maar dan hopelijk in zonnigere tijden of oorden ;-). Kortom een topper!
 • Olivier Slachmuylders
  Director of Sales & Product Manager at Linea 2000 - Domo Elektro
  Een paar weken geleden heb ik, samen met een vriend, een dag opleiding/les bij je gevolgd. Ik moet zeggen dat dit op een aangename en professionele manier was. Een ideale manier om te vertrekken met een goede basis. We kijken ernaar uit om onze nieuwe hobby regelmatig te beoefenen en zien elkaar vast weer. Nogmaals bedankt voor de professionele les en aangename dag.
 • Hilde Peetroons
  Independent Law Practice Professional
  Dag Eric, Ik kijk met een fijn gevoel terug op de golfcursus. Het was een leuke ervaring en ik heb veel bijgeleerd. Dank voor je geduld en je humor. Golf werd plots een heerlijke sport. Ik kom zeker nog eens les volgen.
 • Dirk de Keuster
  advocaat bij DKC-LAW
  Ik heb een dag les gevolgd bij Eric en ben hierover zeer tevreden. Alles was op voorhand goed georganiseerd. Er werd veel informatie meegedeeld. Ook de dag heb ik op korte termijn veel bijgeleerd vooral met betrekking tot chippen en putten. Het is een ideale manier op snel vooruitgang te boeken.
 • Philip De Somviele
  Technisch Commercieel verantwoordelijke bij Rema TipTop Icb
  Als groep Belgische golfvrienden zijn we enthousiast bij Eric terechtgekomen teneinde ons spelniveau op te krikken dit in combinatie met de mogelijkheid het behalen van onze GVB . Na de vriendelijke ontvangst werd het meteen duidelijk dat Eric een hoog professionele benadering aan de dag legt met de nadruk om ieder individu op korte tijd te verlossen van in de loop der tijd opgedane foutjes. We mogen stellen dat het een vol intense golfdag is geworden. Simpel gesproken hebben we op één dag meer geleerd dan op voorafgaande clinics , ten volle op Eric's conto te noteren, waarvoor dank. We komen zeker terug.
 • Sonia Montes
  Directeur Sales & Marketing CMA CGM Belgium
  Graag had ik nog een extra bedankwoordje gericht voor de perfecte voorbereiding, de super leuke en zeer leerrijke dag. Verdere briefing, opvolging en extra lesmateriaal en video's. Voor mij is dit al 100 % geslaagd. Ben er zeker van dat ik nog heel veel plezier ga beleven aan het golfspel.