Skip to main content

Seve Golf

Golfcenter Seve is een van de grotere trainingsaccommodatie van Nederland en vernoemd naar de Spaanse topgolfer Severiano Ballesteros (in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld). Wegens zijn grote charme en populariteit werd hij door het publiek vaak Seve genoemd.  Het Golfcenter is een unieke combinatie van golf, eten & lifestyle en zakelijke doeleinden. Al jaren is Golfcenter Seve een van de grotere trainingsaccomodaties van Nederland waarbij de combinatie van Driving Range en uitdagende par 3 baan  ervoor zorgt dat Seve toegankelijk is voor een groot publiek. Hierdoor liggen 'leren golfen' en 'handicap verlagen' dicht bij elkaar.

seve golfcentre

 

Golfen op Seve  Golf

Seve Golf heeft zelf alleen een 9 holes Par 3 baan. Wil je op Seve Golf je Handicap 54 halen om op grote golfbanen in de omgeving te golfen? Dan kan dit alleen door 3 cursussen te volgen, de kennismakingscursus, de baanpermissiecursus en de hcp 54 cursus. Alledrie zonder garantie.  Ook ben je verplicht lid te worden van Seve voor € 235 per jaar. 

Wil je snel en met garantie je GVB en handicap 54 halen? Dat kan wel bij Golfacademie Nederland in de regio Rotterdam. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een noodzakelijke Qualifying kaart (ook met garantie). Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

 GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus kun je verder om je GVB te halen bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

GVB halen na 1 weekend