Skip to main content

Golfpark Wilnis

Golfpark Wilnis heeft een prachtige 18 holes wedstrijdbaan en de par 3 baan, beide gelegen in de polder van het Groene Hart. De baan is ontworpen door Gerard Jol & Michiel van der Vaart en heeft een zeer uitdagend karakter. Op Golfpark Wilnis zijn er ook mooie oefenfaciliteiten zoals driving range, putting- en chippinggreens. Het clubhuis heeft een prima  horecam en  een prachtig terras.

Golfen op Golfpark Wilnis

Als je een rondje wilt spelen op de 18 holes baan van Golfpark Wilnis, heb je je GVB en handicap 54 nodig.

Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Amsterdam 7 dagen per week. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend