Skip to main content

Golfpark de Star

Golfpark de Star in Leidschendam is een leuke PAR3/4 golfbaan van Nederland.  Het Golfpark en het nieuwe clubhuis met restaurant en prachtig terras met uitzicht op onze golfbaan ligt in het fraaie recreatiegebied Leidschendammerhout. 

GOLFPARK DE STAR IS VAN 11 DECEMBER 2023 T/M 1 FEBRUARI 2024 GESLOTEN!

Golfen op Golfpark de Star

De locatie beschikt in totaal over 18 holes, namelijk een 9-holes shortgame baan en een 9 holes par 3/4 baan.  De 9 holes par 3/4 baan van Sportpark de Star, is een van de leukste banen uit de regio Haaglanden. De baan beschikt over een compacte, maar fraaie lay out met uitdagende hindernissen en goed onderhouden greens. De baan is geschikt voor ieder niveau, van beginner tot ervaren speler. De holes variëren in lengte van 70 tot 210 meter. 

Wil je je GVB en handicap 54  halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Haaglanden. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend