Skip to main content

Golfpark De Haenen

Golfpark De Haenen

Golfpark de Haenen ligt tegen de Teteringse Heide, de overgang naar de 18 holes en de Par 3 baan is heel natuurlijk en maakt het een prachtige omgeving om te golfen en te wandelen. Het park is openbaar toegankelijk, ook in onze brasserie en op ons terras is iedereen van harte welkom.

Golfpark de Haenen is een park waar genieten voorop staat. We bieden een aangenaam verblijf, niet alleen aan golfers, maar ook aan zakenrelaties, fijnproevers, wandelaars, kunst- en natuurliefhebbers. Op ons mooie en verzorgde golfbaan en in de gastvrije brasserie kan iedereen terecht voor kwaliteit en verbondenheid

Golfpark de Haenen

Wil je kunnen golfen op Golfpark De Haenen

De Haenen is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Breda. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

Golfbrevet / hcp halen voor Belgie?

In Nederland je GVB / golfvaardigheidsbewijs (golfbrevet) en handicap halen en direct in België golfen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Je haalt met 100% garantie je GVB en de vereiste hcp voor België in 1 dag bij onze PGA AAA head professionals. Je kunt aansluiten bij een klein prive groepje. Of je reserveert zelf een eigen dag met een eigen groep vrienden op de door jou gewenste datum.