Skip to main content

Golfpark De Breuninkhof

De Breuninkhof is uniek gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In een landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes. Holland op z’n mooist! De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. De Breuninkhof is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers. In de Brasserie kun je dagelijks genieten van een hapje en een drankje. Zien wij je binnenkort?

Golfpark breuninkhof

Golfen op De Breuninkhof

De Breuninkhof heeft 2 golfbanen. De eerste is een kleine golfbaan met 9 holes Par 3. Deze golfbaan is om te oefenen als je net begonnen bent, met uitdagende korte holes. En ook leuk voor de gevorderde speler die een snelle ronde wil spelen. Een prima manier om het korte spel te oefenen!
De tweede is een grote golfbaan met 18 holes Par 3, 4 en 5.

Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Apeldoorn. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend