Skip to main content

Golflounge Amsterdam

Golflounge Amsterdam combineert  golf en gezelligheid. Je kunt overdekt en verwarmd met vrienden, collega’s of familie kan afslaan, relaxen en borrelen.  Waar je normaal gesproken oefent op de driving range is er nu de mogelijkheid om met vrienden en familie te oefenen ondersteund door technologie, hospitality en muziek. Terwijl je gewoon op dezelfde overdekte mat blijft staan, sla je af en zie je op het Trackman scherm je balvlucht. Op die manier kun je bijvoorbeeld met je vrienden golfbanen over de hele wereld spelen. 

Golfen bij Golflounge Amsterdam

Golflounge Amsterdam is natuurlijk meer entertainment voor een gezellige avond. Een soort avondje bowlen met familie.

Wil je echt de grote golfbaan op, dan heb je je GVB en handicap 54 nodig. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Amsterdam. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend