Skip to main content

Golfbaan Schinkelshoek

Het unieke ontwerp van Golfbaan Schinkelshoek in Vlaardingen wordt bepaald doordat er gespeeld wordt met een lichtere golfbal. De bal krijgt door zijn geringere gewicht meer luchtweerstand. Als je met zelfde snelheid de bal wegslaat, komt deze lichtere bal minder ver dan zijn zwaardere soortgenoot. Het spel, de techniek, de spelvormen en de golfmaterialen zijn identiek aan die van een reguliere golfbaan.

Op bepaalde vastgestelde tijden, kun je wel met een tradiotionele golfbal spelen. 

Golfbaan Schinkelshoek

Golfen op Golfbaan Schinkelshoek

Golfbaan Schinkelshoek beschikt over een 27-holes baan, bestaande uit drie series van iedere 9 holes. Wanneer je speelt met de Schinkelshoek lichtere golfbal is iedere serie een PAR-36 en speelt u 18-holes binnen 2,5 uur. Op donderdag en zaterdag kan op de serie Schinkelshoek met de traditionele golfbal gespeeld worden. 

Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Rotterdam. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend