Skip to main content

Golfbaan Kromme Rijn Bunnik

In het natuurgebied de Brakel in Bunnik ligt aan de Kromme Rijn een prachtige 9 holes golfbaan. De mooie hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau. Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. In de Brasserie Kromme Rijn geniet je van heerlijke gerechten. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een driving range met avondverlichting, twee oefengreens en een putting- en chipping green met oefenbunker. 

Golfen op Golfbaan Kromme Rijn?

Op Golfbaan Kromme Rijn kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Utrecht. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen met garantie in 1 dag

GVB halen na een weekend

Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om daarna (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus)  je Qualifying kaart(en) te lopen (met de professional).

 GVB halen na 1 weekend

 

   

 Golfbaan Krommie Rijn, Sportlaan 6, 3981 HP Bunnik