Skip to main content

Golfbaan Achterste Hoef

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel ligt in het gebied van ‘de Acht Zaligheden’, op een steenworp afstand van Eindhoven. Golfbaan De Achterste Hoef is een jonge, verrassende golfbaan gelegen in de uitgestrekt Brabantse Kempen. In een bos dat reikt tot ver over de landsgrenzen tot aan Arendonk, Turnhout, Mol en Retie.

Golfen op Golfbaan De Achterste Hoef 

Wil je golfen bij Golfbaan De Achterste Hoef? Dat kan op de 9 holes baan met 2 x PAR 4 en 7x PAR 3. Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten en uitstekende horeca faciliteiten. 

Wil je je GVB met handicap nog halen? Dat kan in Brabant bij Golfacademie Nederland.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart (ook met slagingsgarantie). Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

Bekijk hier alle locaties voor de cursus GVB en hcp 54 in 1 dag.

Golfbrevet / hcp halen voor Belgie?

In Nederland je GVB / golfvaardigheidsbewijs (golfbrevet) en handicap halen en direct in België golfen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Je haalt met 100% garantie je GVB en de vereiste hcp voor België in 1 dag bij onze PGA AAA head professionals. Je kunt aansluiten bij een klein prive groepje. Of je reserveert zelf een eigen dag met een eigen groep vrienden op de door jou gewenste datum.