Skip to main content

Chi Chi Utrecht

Chi Chi Golf Utrecht is geopend in 2022 en is een volledig andere soort "golflocatie" dan de normale golfbanen. Chi Chi Golf Utrecht biedt modern golf entertainment. Dat betekent een geavanceerde driving range waar je allerlei soorten wedstrijden kunt doen met je vrienden of collega's. Zonder de golfbaan op te gaan. Want alles speelt zich af op de overdekte driving range. Wie slaat het verst? Wie scoort het best? Wie slaat het dichtst bij de hole? Maar je kunt ook je eigen golfspel oefenen op de driving range. 

Chi Chi The Golf Venue is genoemd naar de succesvolle Puerto Ricaanse golfpro Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez. Een charismatische en flamboyante entertainer met de golfclub, beroemd geworden met zijn ‘toreador’-signature: de manier waarop hij zijn putter als een zwaard weg stak, waarbij de bal de stier en zijn putter het zwaard was. Een topgolfer die lak had aan traditionele golfconventies. Net als Chi Chi The Golf Venue.

ChiChi golf

Golfen op Chi Chi Golf?

Chi Chi Utrecht heeft daarbij slechts 6 Par 3 holes, dus voor een echt golf-rondje kun je hier niet terecht. 

Je GVB en handicap 54 halen kan wel bij Golfacademie Nederland in de regio Utrecht. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

 GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus kun je verder om je GVB te halen bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

GVB halen na 1 weekend