Skip to main content

De virtuele golfclub: de nieuwe manier van voordelig golfen

Na een cursus van Golfacademie Nederland wordt je lid van een officiële, virtuele golfclub die is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie.  Je kunt dan direct gebruik maken van een online omgeving en een handige app voor op uw android telefoon of Iphone. Je kunt hiermee eenvoudig je scorekaarten invullen en versturen naar de NGF. Het aanpassen van je handicap kan niet eenvoudiger en bovenal zonder enige vertraging.

De beste voordelen van onze virtuele golfclub op een rij:

  • Officiële (handicap)registratie bij de NGF
  • Officiële NGF pas
  • Registratie loopt 12 maanden (ipv een kalenderjaar zoals bij vele andere verenigingen)
  • Je kunt deelnemen aan leuke wedstrijden en events
  • Je krijgt de beste acties, bijvoorbeeld kortingen op golfsets en trolleys
  • Helpdesk via telefoon of e-mail.

Wil je voordelig kunnen golfen?

Een lidmaatschap bij een virtuele golfclub biedt veel vrijheid, flexibiliteit en je bespaart er veel geld mee.

De jaarcontributie bij onze golfclub is gemiddeld minder dan 5% van de jaarcontributie bij een reguliere golfclub. Je bespaart al snel € 1.000,- op jaarbasis. Daarbij kun je zelf kiezen waar en wanneer je speelt en vaak met een leuke extra korting waar je met je lidmaatschap recht op hebt.

Met een online golfvereniging zit je dus niet vast aan één golfclub en de golfbaan van deze golfclub. 

Hoe vaak wil je kunnen spelen?

Als lid van onze online golfvereniging betaal je jaarlijks contributie en daar mag je onbeperkt voor golfen in Nederland en buitenland. Je betaalt dan gewoon per ronde golf die je speelt (greenfee).

Tenzij je minimaal elke week wilt golfen, is dit absoluut de voordeligste manier. Stel dat je een maand niet golft, kost dat je nog geen 7 euro (jaarlidmaatschap per maand). Een lidmaatschap van een reguliere golfclub kan per maand al ruim € 100 kosten, of je nu golft of niet.

Wil je leuke contacten opdoen?

Als lid van onze vereniging worden er jaarlijks vele leuke wedstrijden en evenementen georganiseerd. Ook voor beginnende golfers. Daardoor leer je snel andere golfers kennen en verbeter je snel je spelvaardigheid.

Wil je graag op verschillende golfbanen spelen?

Als je graag op verschillende banen speelt, is een online vereniging ideaal. Bij een reguliere vereniging betaal je zoveel contributie, dat je jezelf eigenlijk verplicht daar elke keer te gaan spelen om “je geld eruit te halen”. Bij een online vereniging ben je vrij te gaan spelen waar je wilt en betaal je per keer greenfee.

Kortom, een virtuele / online golfvereniging is de nieuwe manier om voordeilg en flexibel te kunnen golfen.