Alle Golfregels in 1 app

Gebruik de app met de golfregels van de R&A!

Met de regel-app van de R&A kunnen golfers snel en gemakkelijk een regel checken op hun smartphone - in de Nederlandse taal. De regel-app van de R&A is ontwikkeld voor smartphones en tablets. De app is gebruiksvriendelijk en de volgende onderdelen van de app zijn vertaald in het Nederlands.

• De Spelerseditie (de Players Edition). Dit is een ingekort, gebruikersvriendelijk regelboekje, geschreven in een eenvoudige taal en verrijkt met illustraties die de regels uitleggen.
  • De Definities.
  • De Golfregels (The Rules of Golf, het boek voor regelcommissies).

In de baan mag de regel-app ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt!

In de baan mag de regel-app ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt!

Download:

Spelerseditie

De Spelerseditie is een ingekort, gebruikersvriendelijk regelboekje, geschreven in een eenvoudige taal en met eenvoudige tekeningen. Dit boekje is bedoeld voor het merendeel van de golfers. De Spelerseditie vind je hier online.

© Golfacademie Nederland. Alle rechten voorbehouden.