Skip to main content

Golfsets Skymax IX-5

De professionals van Golfacademie Nederland krijgen al jaren vragen van klanten over golfsets. "Wat is een goede golfset?" "Wat voor golfset past het beste bij mij?", of "Ik heb een set gekocht, is die wel goed voor mij?". 

Daarom hebben wij voor onze klanten een golfset uitgezocht die voldoet aan onze kwaliteitseisen en die wij adviseren aan onze klanten. Daarbij krijg je bij onze curusssen van onze professionals ook een persoonlijk clubadvies op basis van de lengte die je nodig hebt en de flexibiliteit van de shaft die past bij jouw swingsnelheid. Met dit advies kun je de set direct op maat bestellen. De set is beschikbaar voor dames en heren, wordt kosteloos op maat gemaakt. Daarbij wordt de set geleverd met een gratis tas (naar keuze) en hebben wij voor jouw gemak ook 2 voordelige trolleys die je zou kunnen aanschaffen.

Voor alle golfsets geldt:

 • Leverbaar voor dames en heren, links- of rechtshandig
 • Gratis op maat gemaakt (wat betreft lengte en flexibiliteit van de shaft)
 • Thuisbezorgd op de dag van jouw keuze voor slechts € 13,25

 

Waarom Skymax IX-5

De Skymax IX-5 golfset is de beste keuze voor de startende golfer, waarbij je met deze set kunt spelen tot handicap 18. Ga je beter spelen dan handicap 18? Dan zou je over kunnen stappen naar een andere golfset die beter past bij een lagere handicap.

Deze complete skymax golfset is gemaakt van A-kwaliteit materiaal. Dat betekent dat het clubhoofd gemaakt is van 17.4 Stainless Steel gecombineerd met stalen shafts van het merk true temper of van graphite. De hybride golfclubs en de woods hebben altijd 100% graphite shafts. De clubs zijn zeer makkelijk speelbaar en vergevingsgezind waardoor je de golfbal met deze ijzers rechter en verder slaat. 

Skymax heren

Bestel jouw golfset

Draagtas of cartbag naar keuze

Bij de Skymax IX-5 kies je een draagtas of een cartbag. Een draagtas heeft "pootjes" en kun je gebruiken zonder trolley. Deze Skymax Lichtgewicht draagtas heeft dubbele draagbanden en pootjes die automatisch uitklappen als je de tas neerzet. Een draagtas kun je echter ook op een trolley gebruiken en is dus dubbelfunctioneel. Een cartbag is iets groter, maar kun je alleen gebruiken met een trolley. Een cartbag kun je dus niet dragen in de golfbaan, maar is te plaatsen op een trolley. Zowel de draagtas als de cartbag is leverbaar in 3 kleuren.

Skymax draagtas blauwb   skymax cartbag driver zwart antraciet rood

Bestel jouw golfset

Een complete set en geen halve set

Wij adviseren je altijd direct een complete golfset te kopen in plaats van een halve golfset. Waarom? Als je begint met golf, zul je de eerste paar keer misschien niet alle clubs gebruiken. Maar zodra je een beetje ervaring krijgt, wil je meer controle over je afstand. Het verschil in afstand tussen een ijzer 7 en een ijzer 9 (die in een halve set zitten), is dan al snel 20 meter. Terwijl je met een ijzer 8 erbij (in een complete set), beter kunt bepalen hoe ver je wilt slaan. Je maakt het je daarmee veel makkelijker in de baan. Natuurlijk kun je dan ook extra clubs aanschaffen om je halve set aan te vullen, maar dit is veel duurder dan de set direct te kopen. Voor losse clubs betaal je al snel tussen de € 35 tot € 100 per club. 

Bestel jouw golfset

Persoonlijk clubadvies: gratis op maat gemaakt

De Skymax golfsets worden geheel gratis op maat gemaakt indien aanpassingen nodig zijn. Dit advies krijg je na je cursus van onze professionals. Koop dus voorafgaand aan de cursus geen golfset, maar wacht op het advies. Dit betreft de soort shaft (staal of graphite) en of je set verkort, standaard of verlengd moet zijn en hoeveel verkort of verlendg. Dit verschilt van 1,5 inch tot 0,5 inch. 

Skymax IX-5 golfset

 • Driver
 • Wood 3 
 • Hybride 3
 • Hybride 4
 • IJzers: 5,6,7,8,9,PW,SW
 • Putter
 • Skymax Lichtgewicht Standbag of Cartbag (voor op een trolley)

Extra info

 • Driver, Wood 3, Hybride 3 en 4 hebben graphite shaft en incl. headcovers
 • IJzers met stalen shaft of graphite shaft 
 • Clubs hebben offset zodat je minder slice hebt
 • Clubs hebben cavity back, zodat je de bal rechter slaat
 • Makkelijke golfclubs voor extra veel speelplezier