Skip to main content

Speelgarantie na de GVB cursus

Na je tweedaagse GVB cursus krijg je gegarandeerd speelgarantie.

Dat betekent dat je na de 2-daagse GVB cursus gegarandeerd baanpermissie krijgt op de aangesloten golfbanen. Daarmee kun je je Qualifying kaarten (officiele score kaarten) zelfstandig spelen, mits je geslaagd bent voor het regelexamen. Met je baanpermissie kun je dus zelfstandig spelen op deze golfbanen om meer ervaring te krijgen en je vaardigheden te oefenen.

Je kunt na je cursus zelf bepalen op welk moment je een Qualifying kaart loopt om je handicap te registeren. Dat kun je zelf doen, maar ook in combinatie met een golfles.

Met wie speel je een Qualifying kaart(-en)?

Je kunt na je 2-daagse baanpermissie cursus je Qualifying kaart(-en) spelen met bijvoorbeeld een golfprofessional. Na het lopen van de 9 of 18 holes vul je online je score in. Als je voldoende Stableford punten hebt behaald, wordt je baanpermissie omgezet naar het golfvaardigheidsbewijs (GVB).

Let op: tijdens een beginners cursus behaal je in 2 dagen je baanpermissie en kun je zelf verder met het spelen van Qualifying kaarten om je GVB te halen. Mits je ook geslaagd bent voor het regelexamen.
Wil je direct je Baanpermissie, regelexamen en GVB en hcp 54 met garantie behalen ? Dan kun je kiezen voor een eendaagse GVB cursus met garantie.

baanpermissie, speelgarantie , golf speelgarantie