9.1 / 10 | 55 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

GVB halen in 1 dag met hcp 54 OUD

GVB halen in 1 dag. Bij Golfacademie Nederland kun je je GVB halen in 1 dag op de dag die jou het beste uitkomt bij een PGA gecertificeerd professional. Heb je al wat ervaring? Dan is een verkort traject geschikt voor jou. Naast de praktijk wordt ook de theorie behandeld en doe je theorie examen met slagingsgarantie. Je loopt ook een Qualifying kaart en sluit de dag af met je GVB en je handicap 54. Je kunt de volgende dag dus direct golfen.

Het bijzondere aan deze cursus is de hoge mate van intensiteit en persoonlijke aandacht. Geen grote groepen, maar persoonlijke aandacht in klein verband. 

GVB halen in 1 dag met hcp 54:

golfacademie pluspuntcomplete lesdag met begeleiding van PGA AAA  headprofessional
golfacademie pluspuntgeen ervaring nodig
golfacademie pluspuntofficiele NGF GVB-pas met hcp 54
golfacademie pluspuntdirect de volgende dag golfen in heel Nederland en buitenland
 

gvb halen in 1 dag offerte ontvangen

 Bij de eendaagse GVB cursus zit inbegrepen:

+ gratis theorie les t.w.v. € 35
+ gratis theorie examen t.w.v. € 39
+ gratis individuele videoanalyse die per mail wordt toegestuurd
+ vereenvoudigd theorie examen
+ gratis toegang de De Golfacademie Online
+ kortingvoucher voor het Apollo Hotel Lelystad (overnachten voor € 67 per 2-persoonskamer)

NGF Golf.nl Magazine

 Lees de NGF-recensie over de eendaagse GVB cursus

In april 2016 verscheen het artikel in het NGF Magazine Golf.nl over korte GVB-cursussen. De undercover-journalist kwam onder andere bij de cursus van PGA AAA head professional Eric Verhoeven. Lees via deze link het NGF-undercover artikel.

 

 

 

gvb cursus informatie aanvragen

Wat kost het GVB halen in 1 dag?

De kosten van een eendaagse cursus zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en ervaring. Vraag dus altijd vrijblijvend een offerte aan. En daarbij kies je zelf de dag waarop je de cursus wilt volgen. Je kunt zelf een groepje vormen, met collega's of vrienden, of aansluiten bij andere deelnemers.

Voor wie is GVB halen in 1 dag bedoeld?

De cursus is geschikt voor iedereen. Maar vooral voor mensen die snel, efficient en met garantie hun GVB willen halen met hcp 54.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Hoe zit het met de weersomstandigheden?De cursus gaat eigenlijk altijd door tenzij de golfbaan gesloten is vanwege sneeuw of vorst. Het programma is flexibel zodat de golfprofessional, afhankelijk van bijvoorbeeld een regenbui, zelf de onderdelen kan wisselen om zoveel mogelijk buien te ontwijken. Daarbij is er een overdekte driving range waardoor u altijd droog kunt afslaan. 

Wilt u echt comfortabel uw GVB halen? Dan bestaat ook de mogelijkheid dit indoor te doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kan ik met het GVB en hcp 54 direct spelen?

Ja. Je kunt na je cursus direct met je GVB en hcp 54 spelen op golfbanen in Nederland en buitenland.

 

Aanbevelingen van klanten lezen?

Onze eendaagse GVB cursus wordt goed ervaren door klanten. Wil je authentieke reacties lezen? 

Kijk dan op de Linkedin pagina van onze head professional Eric Verhoeven en lees alle recensies, waaronder deze recencies:

Piet Scholma, Politie ICT: "Een super dag gehad en met dank aan Eric mij GVB en handicap 54 behaald. Veel van je geleerd geleerd en door de goede tips en video analyse heb ik voldoende materiaal om me verder te ontwikkelen in het Golfen. Eric dank voor je goede begeleiding waardoor ik nog enthousiaster ben geworden om door te gaan met Golfen."

Maxime Post:  Bencis Capital Partners: "Afgelopen zondag heb ik mijn GVB behaald bij Eric Verhoeven. Ik heb het als een zeer leerzame en ook plezierige dag ervaren. Eric neemt je in een dag mee door het volledige spel. De video analyses zijn ook erg prettig. Kortom: een absolute aanrader!"

Informatie aanvragen of direct reserveren? Bel direct op (075) 772 88 76.

gvb in 1 dag offerte

 

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png