GVB / hcp 54 halen in 1 dag

Direct je GVB en hcp 54 halen kan 7 dagen per week met een eendaagse GVB en hcp 54 cursus. Je kunt de dag na je cursus golfen op grote golfbanen en zelfstandig je handicap verder verlagen.

 • Je GVB halen in 1 dag!
 • Geen eigen golfclubs nodig
 • Geen ervaring nodig
 • 100% garantie op je GVB
 • 100% garantie vereenvoudigd NGF theorie-examen 
 • Kleine groep max. 5/6 personen
 • 7 dagen per week mogelijk
 • gegeven door PGA AAA head professionals

Vraag direct alle informatie en tarieven aan voor de cursus GVB halen in 1 dag via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 772 8876 of vul het contactformulier in. 

Golfacademie Nederland pgaholland

Direct GVB halen in 1 dag? Actietarief ontvangen?

Kosten GVB halen/hcp 54 cursus in 1 dag

De kosten voor je GVB halen in 1 dag zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Via de bovenstaande button vraag je eenvoudig alle beschikbare locaties en tarieven aan voor een GVB en hcp 54 cursus op de door jou gewenste datum. Je kunt je aanmelden als groep of je aansluiten bij andere deelnemers.

Inbegrepen in de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus:

 • Intensieve prive lesdag met maximaal 5/6 deelnemers
 • Leenset golfclubs
 • Gratis theorieles t.w.v. € 35,-
 • Gratis vereenvoudigd NGF theorie-examen t.w.v. € 39
 • Individuele video-analyse per e-mail
 • Gratis Samenvatting golfregels 
 • Gratis Online oefenexamens
 • Gratis toegang tot De NGF Golfacademie Online
 • € 50 korting op een golfset en € 25 korting op een golftrolley
 • Tot 25% korting op ruim 30 grote golfbanen
 • direct golfen in en buiten Nederland
 • Qualifying kaart spelen
GVB halen in 1 dag
 
 
 
 

 

Actietarief ontvangen? Cursusdata bekijken

Direct golfen na de cursus GVB/ hcp 54 halen

Na het volgen van de cursus GVB/hcp 54 kun je direct golfen op golfbanen in Nederland en buitenland zelfstandig verder je handicap verlagen. 

Programma GVB/ hcp 54 halen

Je volgt deze hele dag een doelgericht lesprogramma in een kleine groep waarbij alle golfslagen en technieken behandeld worden. Tevens ga je de golfbaan in om het niveau te halen en te spelen. Na de cursus krijg je video-analyses thuisgestuurd, waarmee je zelf je techniek kunt verbeteren en je handicap verder kunt verlagen. 

GVB en handicap halen in 1 dag

NGF Recensie GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Een undercover journalist van golfmagazine Golf.nl, uitgegeven door de NGF, volgde de cursus GVB halen in 1 dag.

“Na wat gegoogle vond ik een prachtige aanbieding: een ééndaagse cursus van Golfacademie Nederland. Een complete lesdag afsluiten met handicap 54." Lees het artikel: Kun je golfer worden in 8 uur?” Lees hier het volledig artikel.

 Golfnl magazine

Aanbevelingen lezen?

Lees alle 172 aanbevelingen hier of op onze Linkedin pagina

Jacques Nobel, Partner at Prudentia Vastgoed
Golfcursus. Kortgeleden heb ik via Eric mijn GVB gehaald tijdens een dag lange cursus in Abcoude. Behalve de door Eric en zijn team perfect georganiseerde dag, viel ook meteen op dat Eric zijn vak uitermate goed verstaat. In eerste plaats beschikt hij over alle benodigde kwalificaties. Ten tweede kan hij als geen ander op ieder niveau praktische uitleg geven die eigenlijk direct een verbetering ten gevolge hebben. Ten derde is hij ook in staat om met iedereen prettig en gemoedelijk om te gaan wat bovenstaande bevordert. Ik ben heel blij dat ik met Eric deze cursus gedaan hoop en ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Ik zal in de toekomst zeker nog lessen volgen bij Eric, maar dan hopelijk in zonnigere tijden of oorden ;-). Kortom een topper! Minder weergeven
Björn Berendsen, owner, Kruyff Makelaars en Kappelle Onroerend Goed
Beste Eric, Wij hebben bij jou ons Golf Vaardigheidsbewijs gehaald en wat een feestje was dat. Onwijs leuke dag gehad, ook heel leuk dat wij elkaar nog gaan zien om te oefenen op de Goyer. Inmiddels hebben we alweer drie vrienden, die ook bij jou het GVB willen gaan halen en omdat de dag zo leuk was, hebben wij besloten die dag ook weer mee te doen, ook weer om weer les van je te krijgen, maar ook vooral voor de gezelligheid. Want je begrijpt we zijn inmiddels sterk gevorderd, hahahahaha. Nee hoor, grapje. Uiteraard zijn wij blij, dat we in één dag het hebben mogen halen. Tot snel !!! Met zeer vriendelijke groet, Kappelle Onroerend Goed Bjorn Berendsen en Marjet Berendsen Minder weergeven
Adriaan ten Bosch - SaaS Sales Recruitment, co-founder @ NO CURE NO PAY
Eric weet zijn klas te enthousiasmeren en is in staat om op korte termijn concrete resultaten te behalen. Zijn persoonlijke aanpak en humor, gecombineerd met zéér kundige begeleiding en scherp oog voor golftechniek, maken zijn lessen een 100% aanrader voor beginners én gevorderden.
Gina de Boer, Private Banker, november 2020
Ik heb de 1-daagse cursus gevolgd bij Eric. En kan het iedereen aanbevelen! Eric weet op een enthousiaste en doelmatige wijze de basisprincipes van de golfsport over te brengen. Eric heeft een fijne manier van lesgeven en neemt voor iedereen in de groep de tijd om je verbeterpunten door te nemen. Ik heb een topdag gehad!
Erik Mulder. Tech 🚀 Driven 🚀 Human 🚀 Business 🚀 Development
Super vriendelijke begeleiding en service. Wil je snel tot een succes komen voor je GVB? Dan moet je bij de Golfacademie zijn!
Wim Mul, Credit Management Consultant Credit4U
Op 1 september de GVB cursus gevold te Amsterdam. Cursusleider en docent Eric is een zeer inspirerende professional. Met veel humor en nog meer aandacht voor de cursisten stimuleert hij de deelnemers het best uit jezelf te halen. Het leek er soms op dat je één op één les kreeg. De persoonlijke aandacht die hij je geeft helpt je tot betere prestaties. Een inspirerende cursus die je enthousiast maakt voor de golfsport. 

Neem contact op

Heb je vragen over de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Bel:+31 (0)75 772 8876Direct een offerte aanvragen

Afdrukken