9.1 / 10 | 59 waarderingen

Klantenservice: ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur, zat en zon 9.00 - 18.00 uur, +31 (0)75 772 8876

Golfacademie Golf Tips

De beste Golftips van Golfacademie Nederland
2 minutes reading time (453 words)

Villa Pardierna

 Villa Padierna golf club heeft 3 18-hole golfbanen, Flamingos Golf, Alferini Golf and Tramores Golf. Golfacademie Nederland heeft inmiddels verschillende keren de golfbanen Flamingos Golf nen Alferini Golf gespeeld en wij delen graag onze ervaringen van de 2 banen.

Alferini Golf

Alferinie Golf is een bijzondere golfbaan vanwege de ligging van de holes, maar niet een hele eerlijke golfbaan om te spelen. Het is meer een golfbaan voor de singe handicap speler. De reden is dat alleen de single handicap speler hier zijn score goed behalen. Voor de hogere handicap speler, is de golfbaan eigenlijk iets te lastig. De lay-out en verzorging is prachtig en daar kun je zeker van genieten. Als hogere handicap speler moet je alleen teleursteld zijn als je een minder score behaalt.

Voor dames is handicap 36 vereist en voor heren handicap 28. Maar ook deze baan is best lastig en onvergefelijk als je niet op de fairway ligt. Veel ballen meenemen is dan ook absoluut noodzakelijk want naast de fairway ben je hem gegarandeerd kwijt. De golfbaan is wel prima verzorgd en de greens zijn geweldig. Er is in dat opzicht niets op aan te merken. De lange en smalle holes met mooie uitzichten maken de baan wel tot een van de topbanen in aan de Costa del Golf.

Los Flamingos

Los Flamingos is geschikt voor elke golfer vanaf handicap 0 tot 54. De baan is goed onderhouden met als Alferini, maar iets makkelijker te spelen. De holes zijn erg leuk door de variatie en hoogte verschillen. De greens zijn snel maar goed te lezen. De layout is totaal anders dan Alferini, maar net zo netjes en goed onderhouden. De holes liggen wel iets minder afgelegen en meer tussen de huizen.

Het blijft echter een abolsute aanrader om te spelen!

Hotel Villa Pardierna

Dit luxe hotel in Estepona ligt op 10 minuten rijden van Puerto Banus en heeft 3 golfbanen met 18 holes. Het is ontworpen in de stijl van een Toscaans paleis en beschikt over een 2000 m² grote spa, een Romeins amfitheater en een luxueuze strandclub. Het Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort biedt kamers en villa's die worden omgeven door prachtige tuinen. Alle accommodaties hebben uitzicht op de golfbaan, het zwembad, de tuin of de Middellandse Zee.

De thermale spa beschikt over een binnenzwembad en een fitnessruimte. U kunt genieten van 2 sauna's, 3 stoombaden en een Turks bad. Bij het medische wellnessinstituut kunt u tal van gezondheids- en schoonheidsbehandelingen boeken. Het Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort heeft 4 restaurants met terrassen met een prachtig uitzicht. U kunt ontspannen met een drankje in een Engelse bar met open haard.

 Actueel aanbod
Interesse in een verblijf in Villa Pardierna? Wij sturen je graag en actueel aanbod!

   

 

Balposities, hoe zat het ook al weer?
Ona Valle Romano Golf & Resort
Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

zat en zon 9.00 - 18.00 uur
+31 (0)75 772 8876

Contactformulier