9.1 / 10 | 59 waarderingen

Klantenservice: ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur, zat en zon 9.00 - 18.00 uur, +31 (0)75 772 8876

Golfacademie Golf Tips

De beste Golftips van Golfacademie Nederland
2 minutes reading time (374 words)

Golfen in België met verblijf in Antwerpen

Golf-Chateau-de-la-Tournette

Golfen in België is een prachtige afwisseling voor de Nederlandse golfbanen. Op redelijke afstand vind je banen die toch wel uitsteken boven de gemiddelde Nederlandse golfbaan. En daarnaast geniet je van Vlaamse gastvrijheid en de heerlijke Belgische keuken.

Le Lion Course van Royal Waterloo Golfclub is in 1980 ontworpen. Vanaf vele van de holes zie je de “Lion” waar de omgeving van Waterloo mede door bekend is. Deze golfbaan is iets meer open waardoor de wind meer invloed heeft op de bal. Een zeer goed onderhouden baan met mooie fairways en supersnelle greens. Door de baan is goed gebruik gemaakt van diverse hoogteverschillen. Een echte kwaliteitsbaan maar wel stevig aan de prijs.

    

Golf Chateau de la Tournette.

Alleen al de aankomst bij het clubhuis vertelt u dat u iets speciaals staat te wachten. De baan bezit 2 prachtige 18-holes golfbanen waarvan de USA course wellicht de meest uitdagende baan is. DE baan heeft veel afwisseling met diverse hoogteverschillen met zeer goed onderhouden snelle greens die je in Nederland bijna niet tegenkomt. Toch zijn er goede scores te halen wanneer je ook door hole 11 t/m 14 komt die (mentaal) best heel pittig zijn. Hole 15 tm 18 zijn weer een prachtig sluitstuk van een van de mooiste golfbanen van België.

De English Course is de 2e baan van dit golfcomplex en doet in principe niet onder voor de USA Course. Wellicht iets minder spectaculair en iets meer “open”. Net als de USA course wel geweldig onderhouden en met supersnelle greens. Een geweldige baan die je gewoon een keer gespeeld moet hebben. Liefst allebei de courses met daarna een lunch in het prachtige clubhuis of op het heerlijke terras. Een heerlijke ervaring om te spelen op wellicht wel de beste golfbanen van België!

 

Verblijven in bruisend Antwerpen

Om je golftrip naar Belgie compleet te maken, is een bezoek aan Antwerpen onmisbaar. En wil je in het centrum zitten, maar wel genieten van een rustig en luxe hotel? Dan adviseren wij Leopold Hotel Antwerpen.

Een korte wandeling van 5 minuten door het beroemde Diamond District brengt u naar de Keyserlei en het centraal station. Winkels, restaurants, bars, uitgaansgelegenheden en veel van de populairste attracties van Antwerpen liggen voor de deur.

 

  

 

 

 

BRM Watches
GVB halen? Kies de garantie van Golfacademie Neder...

Related Posts

Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

zat en zon 9.00 - 18.00 uur
+31 (0)75 772 8876

Contactformulier