Skip to main content
Golfreizen Spanje

Golfreizen Spanje

Golfacademie Nederland bezoekt regelmatig uiteenlopende golflocaties in bijvoorbeeld Spanje. Spanje is zonder twijfel de meest populaire bestemming voor golfreizen. Niet alleen vanwege de prachtige golfbanen vormen de aantrekkingskracht. Maar ook het aangename klimaat aan de Spaanse kust maken het tot een heerlijke bestemming voor een golfvakantie. Kortom, golfreizen naar Spanje zijn een droom voor iedere golfer.

Onze favoriete top 3 Golfreizen Spanje

La Cala Golf Resort & Spa: resort met 3 eigen golfbanen

La Cala Golf Resort (30 minuten vanaf Malaga) is een groot resort met 3 eigen golfbanen. Je kunt hier prima terecht voor een shortbreak want je hoeft met 3 golfbanen voor de deur, nergens anders heen. Met een luxe spa en zwembad heb je alles voor een heerlijke golfvakantie.

ONA Valle Romano Golf & Resort: resort met 1 eigen golfbaan

Net voorbij Estepona ligt ONA Valle Romano, op 70 minuten vanaf Malaga. Prima ruime appartementen met een eigen golfbaan voor de deur. Als je golfreizen naar Spanje zoekt en je wil voordeliger rond Malaga zitten? Dit is de plek voor jou!

20181105_123823

Aldiana Alcaidesa Golf Resort: resort met 2 eigen golfbanen met uniek uitzicht

Het is wat verder rijden (2 uur vanaf Malaga) maar het uitzicht is het wel waard. Aldiana Alcaidesa ligt aan zee met schitterend uitzicht op Gibraltar. Twee mooie golfbanen zijn goed prima te spelen voor de beginnende een gevorderde golfer.

www.AllesOverGolfreizen.nl

Op zoek naar de leukste golfbestemmingen voor Golfreizen Spanje? Bekijk dan www.AllesOverGolfreizen.nl, de website van PGA golfprofessionals met de beste tips en reizen. De best gelezen artikelen zijn: