Skip to main content
Golfreizen Italie

Golfreizen Italie

Vanuit Golfacademie Nederland bezoeken wij al enkele jaren de mooiste golflocaties in Italie.  Genieten van het leven, met heerlijk eten en drinken. En een mooi rondje golf.  Voor een heerlijke golfvakantie kunt je in Italië goed terecht! Golf kent een lange traditie in Italië. En ondanks dat het nog steeds als elitesport wordt beschouwd beschikt Italië over ongeveer 150 golfbanen. Niet voor niets zijn golfreizen naar Italië enorm in populariteit gestegen.

Onze favoriete top 3 Golfreizen Italie

Bogogno Golf Resort

Het Bogogno Golf Resort ligt aan de voet van het Monte Rosa-gebergte, op minder dan 40 minuten rijden van de luchthaven Malpensa (Milaan). De twee topbanen van Bogogno hebben sinds een aantal jaar over een eigen hotel. Het moderne viersterren Bogogno Golf Resort met 50 kamers ligt direct aan de 18e hole van de Bonora baan.

Castelfalfi

Toscane is de ideale bestemming voor golfliefhebbers die kiezen voor golfreizen naar Italie. Dankzij het gematigde klimaat kun je het grootste deel van het jaar heerlijk golfen. Castelfalfi is de grootste golfbaan in Toscane en trekt fans van over de hele wereld. De banen van de Golf Club Castelfalfi behoren tot de meest fascinerende vanuit het oogpunt van het landschap en zijn stimulerend vanuit een sportief oogpunt. De Golf Club, met zijn 27 holes, daagt de meest ervaren spelers uit en zorgt voor plezier, zelfs voor beginners. Er is ook een driving range met grasafslag, overdekte ruimtes voor het houden van clinics en een clubhuis.

La Mandria en Roveri Golf, Turijn

Net buiten Turijn liggen 2 golfbanen tegen elkaar aan. La Mandria heeft 36 holes en is de thuisbaan van de broers Mollinari en is aangelegd op de vroegere kroondomeinen. Grenzend aan La Mandria ligt Roveri golf, met 36 holes. De oude 18 is beduidend mooier dan de open aangelegde tweede 9 holes. Roveri golf is aangelegd met oog voor detail en verzorging. Niets is aan het toeval overgelaten en elk bloemenperkje of riviertje wordt verzorgd. Op La Mandria heeft de (ruige) natuur iets meer de ruimte behouden waardoor de baan natuurlijker oogt. De holes zijn vanaf tee tot green prima verzorgd, maar buiten de holes gaat de natuurlijk zijn gang. Twee banen met voor elk wat wils dus.

 

www.AllesOverGolfreizen.nl

Op zoek naar de leukste golfbestemmingen voor Golfreizen Italie? Bekijk dan www.AllesOverGolfreizen.nl, de website van PGA golfprofessionals met de beste tips en reizen. De best gelezen artikelen zijn: