Skip to main content

BRM Chronographes: exclusief en handgemaakt op de golfbaan

Bernard Richards is gepassioneerd door sporten op hoog niveau en heeft zichzelf de uitdaging gesteld om je de tijd te geven op de golfbaan. Met de Golf-collectie van B.R.M Chronographes kun je nu vrijuit swingen zonder het risico te lopen het mechanisme van je automatische horloge te beschadigen.

Dit slim ontworpen horloge is geïnspireerd door de golfwereld en heeft een honingraat wijzerplaat in wit of zwart, effen of skelet, die het uiterlijk van een golfbal imiteert. De kroon, die naar links is verplaatst, laat de drager vrij bewegen en is bedekt met een wit keramisch stuk dat de golfbal perfect nabootst.

BRM chronographes golf  BRM chronographes golf2

Het automatische uurwerk is een andere technische innovatie, opgehangen in een kast van titanium, roestvrij staal of carbon met een diameter van 44 mm. Het unieke volledig zwevende systeem, bestaande uit een zelfblokkerend gewicht en zes schokdempers, zorgt voor volledige schokabsorptie, zodat elke golfer zijn of haar horloge kan dragen tijdens het spelen. Een antislipmassa, drie liggende schokdempers met vertraagde veren en drie vijzels die zorgen voor de tegendruk van de kastcirkel garanderen een soepele werking van het automatische uurwerk. Dit unieke made-in-France uurwerk beschermt het kaliber tegen de schokken en trillingen die golf, of elke andere sport, kan genereren.

BRM chronographes golf3

Om dit golfuurwerk compleet te maken, is de armband ontwikkeld in een uniek materiaal, een technische vormherstellende stof die perfect de rondingen van de pols volgt en waarvan de oppervlaktestructuur ook doet denken aan een golfbal.

Deze unieke collectie, gemaakt in onze Franse manufactuur, is verkrijgbaar in een reeks kleuren waarmee je de 'greens ' op kunt.