Skip to main content

De leukste golf cadeaus

Op zoek naar leuke golf cadeaus voor Kerst? Of misschien stiekem voor jezelf iets leuks kopen?  Wij hebben de leukste cedaus op een rij gezet.

Wat geef je iemand die golft en wat is het beste golf cadeau voor een golfer? Wij geven je graag wat tips om het beste golf cadeau te kopen zodat je de show steelt! In dit golfblog geven we je een paar handige tips om net dat ene goedkope cadeau te scoren of je inzicht te geven in de nieuwe golf gadgets waar een golfliefhebber echt blij van wordt. Van het beste golfhorloge tot golf afstandsmeter. Van golfhandschoen tot de beste golfballen en vele andere leuke golf cadeaus.

  1. Een unieke headcover
  2. Gofballen: voor elke golfer en altijd nodig
  3. Golfboeken
  4. Golftrainingstools: voor de fanatieke golfer
  5. Golftrolley
  6. Cadeaukaart: kun jij niet kiezen? geef dan een cadeaubon

De liefste headcovers om clubs te beschermen zijn er al vanaf vanaf € 34,99. Je vindt alle headcovers hier. 

 golfcadeau headcovers

 

Beste golf cadeau
De vraag blijft natuurlijk wat het beste cadeau voor een golfer is. Volgens ons zijn golfers altijd blij met iets wat met golf te maken heeft, maar vooral wat ze ook op de golfbaan kunnen gebruiken of hun golfspel mee kunnen verbeteren. Tuurlijk is een duur kado fantastisch maar een doosje met goede golfballen is al een gewaardeerd cadeautje.

Golfballen in alle kleuren (voor de golfer die veel ballen kwijtraakt) zijn altijd een dankbaar cadeau. Je hebt al een doos van 12 gekleurde golfballen voor € 19,95

 golfcadeau golfballen

 

Golfboeken cadeau voor een golfer
Wat is er leuker dan een golfer blij te maken met een cadeau waar diegene echt wat aan heeft? Maar wat geef je een golfer cadeau? Er zijn al golfcadeaus vanaf 1 euro maar je wil natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Een golfboek is altijd een goed idee,  kies bijvoorbeeld golfboek over de mentale kant van golf of kies de Golf scheurkalender . Je vindt hier alle ruim 150 boeken over golf.

golfcadeau golfboeken

 

 Trainingstools zijn natuurlijk een perfect cadeau voor de fanatieke thuis golfer . Je hebt al een leuke gadget  vavaf € 14,- waar een golfer echt nog iets aan heeft. Bijvoorbeeld de Pure2Improve Golf Putting Balance Training voor € 13,99.
 golfcadeau golftraining
 
Er zijn maar weinig golfers die hun golftas 18 holes dragen. Een leuke golftrolley, lichtgewicht, is dat een welkom cadeau. Er zijn trolleys vanaf € 65, maar de kwaliteit is dan matig. Wil je een goede trolley? Dan ben je zo'n € 200 kwijt. Maar dan heb je wel de keuze ook tientallen kleuren. Je bekijkt de golftrolleys hier.
 golfcadeau golftrolley
 
 
Geen inspiratie? Dan is een cadeaukaart de uitkomst! van € 5 tot € 250.
 golfcadeau cadeaukaart
 

 

 
 

golfcadeau, cadeau golfer, golf cadeau