Skip to main content

GVB halen Utrecht

Snel je GVB halen in Utrecht met de professionele GVB cursus van Golfacademie Nederland. Bij ons heb je de mogelijkheid om je GVB te halen in een golfcursus van 1 dag of na een kennismakingsweekend. Tijdens elke cursus leert een erkend PGA golfprofessional je de basistechnieken van golf, de golfregels en de etiquette op de baan. Met een golfvaardigheidsbewijs met handicap 54 mag je golfen op alle golfbanen in Nederland.

  • Geen golfervaring nodig
  • Gratis leensets altijd inbegrepen
  • Altijd officiële NGF-pas
  • Golfles van een erkend PGA professional

Let op: na een 2-daagse GVB cursus moet je (met de golfpro) nog je Qualifying kaarten lopen voor het behalen van je handicap 54. Bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

Wil je direct je GVB en hcp 54 behalen en golfen op alle golfbanen? Kies dan direct voor de eendaagse GVB/ hcp 54 cursus met garantie.

Inhoud van de GVB cursus in Utrecht

Tijdens de GVB cursus in Utrecht leer je alles over de praktijk en de theorie van het golfen. Een deel van de cursus bestaat uit praktijklessen waarin we de basistechnieken van golf behandelen. Dit gebeurt onder leiding van een PGA professional. Op het programma staan onder andere alle belangrijke golfslagen: chippen, putten, pitchen en de swing. Tijdens de theorielessen gaan we in op golfbegrippen en golfregels. Ook de etiquette op de golfbaan komt aan bod. Na afloop van de theorielessen volgt een theorie-examen.

Golfclinic 1: Kennismaking

Bij onze kennismakingsclinic maakt een professionele golfinstructeur je wegwijs in de beginselen van het golfen. Ook het oefenen van de slagen hoort hierbij. Met deze korte golfclinic in Utrecht kun je echter nog niet meteen de baan op. Daarvoor heb je namelijk baanpermissie nodig.

Golfles Utrecht

Wij verzorgen ook golfles in Utrecht. We bieden diverse lessen aan. Sommige hebben een kort intensief programma, andere spreiden zich uit over meerdere dagen of weken.

Golfles verspreid over 6 weken

Komt 2 uur les per week je beter uit? Dan kunt ervoor kiezen om in 6 weken tijd kennis te maken met de golfsport.

Andere mogelijkheden voor golfles Utrecht

Overige beschikbare golflessen bij Golfacademie Nederland zijn:

  • Golfles met een persoonlijk opleidingsplan
  • Indoorgolfles voor beginners en gevorderden
  • Golfles op maat als familie- of bedrijfsuitje

Locatie GVB halen Utrecht

Golfbaan Mondial Houten

Bekijk alle data