Skip to main content

GVB halen Rotterdam

In één of twee dagen of in zes weken je GVB halen in Rotterdam vanaf € 184,-. Golfacademie Nederland biedt golfcursussen aan voor het halen van het golfvaardigheidsbewijs. Een PGA Golfprofessional verzorgt de golfles en stoomt je klaar voor het theorie- en praktijkexamen. Je kunt je GVB halen op twee locaties in Zuid-Holland: Wassenaar en Rhoon.

  • Geen golfervaring nodig
  • GVB halen in Rotterdam met lessen van een PGA professional
  • Al voor € 184,- je golfvaardigheidsbewijs halen

  • GVB cursus inclusief theorie-examen
Let op: na een 2-daagse GVB cursus loop je zelf nog je Qualifying kaarten voor het behalen van je handicap 54. Wil je direct je GVB en hcp 54 behalen en golfen op alle golfbanen? Kies dan voor de eendaagse GVB/ hcp 54 cursus met garantie.

Wat leer je tijdens de GVB cursus in Zuid-Holland?

Je leert verschillende golftechnieken, zodat je na de GVB cursus zelfstandig de baan op kunt om een potje golf te spelen. De PGA professional bespreekt tijdens de golfcursus de theorie van het golfen. Er zijn diverse regels en begrippen waarover je leert, maar ook de etiquette op de golfbaan komt ter sprake. Hierna krijg je een theorie-examen. Aan het einde van de cursus voltooi je samen met de PGA professional die de cursus geeft je Qualifying kaart om het golfvaardigheidsbewijs te halen.

Wereldwijd golfen na het halen van je GVB met handicap 54

Na de 1-daagse GVB cursus heb je je GVB met hcp 54 behaald. Na de 2-daagse kun je je handicap 54 behalen door het spelen van Qualifying kaarten. Dit is een speelvereiste op de meeste golfbanen in Nederland en in de rest van de wereld. Met deze handicap 54 kun je dus op de meeste golfbanen wereldwijd spelen.

Wat heb je nodig voor de GVB cursus in Rotterdam?

Als je wilt weten hoe je je kunt voorbereiden op de GVB cursus, dan lees je het e-book Haal alles uit je GVB cursus. Hierin vind je meer informatie over wat je mee moet nemen en wat je kunt aanschaffen of lenen op de golfbaan in Wassenaar of Rhoon. Je dient bijvoorbeeld zelf te zorgen voor sportieve kleding, een pitchfork, tees, een marker en golfballen. Ook raden we je aan om wat te drinken en een tussendoortje mee te nemen.

Meer informatie

Voor vragen over je GVB halen in Zuid-Holland of andere golfbanen door heel Nederland neem je contact op met Golfacademie Nederland. Wij zijn elke dag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur op 075 772 8876. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier.


Locaties van de GVB cursus in Zuid-Holland

Golfbaan Groen-Geel

Bekijk alle data

Golfbaan Rhoon

Bekijk alle data