Skip to main content

GVB halen Rotterdam

In één dag je GVB en handicap 54 halen in Rotterdam of kennismaken met de golfsport vanaf € 184,-. Golfacademie Nederland biedt golfcursussen aan voor het halen van het golfvaardigheidsbewijs. Een PGA Golfprofessional verzorgt de golfles en stoomt je klaar voor het theorie- en praktijkexamen. Je kunt je GVB halen op twee locaties in Zuid-Holland: Wassenaar en Rhoon.

  • Geen golfervaring nodig
  • GVB halen in Rotterdam met lessen van een PGA professional
  • Al voor € 184,- kennismaken met de golfsport

  • GVB cursus inclusief theorie-examen

Let op: na een 2-daagse GVB cursus moet je (met de golfpro) nog je Qualifying kaarten lopen voor het behalen van je handicap 54. Bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

Wil je direct je GVB en hcp 54 behalen en golfen op alle golfbanen? Kies dan direct voor de eendaagse GVB/ hcp 54 cursus met garantie.

Wat leer je tijdens de GVB cursus in Zuid-Holland?

Je leert verschillende golftechnieken, zodat je na de GVB cursus zelfstandig de baan op kunt om een potje golf te spelen. De PGA professional bespreekt tijdens de golfcursus de theorie van het golfen. Er zijn diverse regels en begrippen waarover je leert, maar ook de etiquette op de golfbaan komt ter sprake. Hierna krijg je een theorie-examen.

Volg je de 1-daagse GVB/ hcp cursus? Dan sluit je de cursus af met het lopen van je Qualifying kaart met 100% slagingsgarantie. Bij de 2-daagse kennismakingscursus is dit niet ingegrepen.

Golfclinic 1: kennismaken met de sport

Bij deze golfclinic maak je samen met een groep kennis met de basisbeginselen van golfen. Je krijgt handige informatie over de sport van een golfprofessional en start met het oefenen van je slag.

Golfclinic 3: golfen zonder begeleiding

Tijdens deze golfclinic of golfcursus in Rotterdam kom je alles te weten over de sport en behaal je direct jouw GVB met hcp 54. De hcp 54 is een golfvaardigheidsbewijs waarmee je welkom bent bij grote golfbanen met 18 holes over de hele wereld.

Golfles Rotterdam

Naast clinics verzorgen we verschillende golflessen in Rotterdam. Van intensieve dagprogramma’s tot lessen verspreid over meerdere dagen of weken, bij ons vind je het allemaal.

6 weken lang golfles

Met dit programma krijg je 6 weken lang 2 uur per week golfles, waarin je alles leert over de theorie van het golfen en de praktijk. Na dit programma ben je klaar om je GVB en/of hcp 54 te behalen.

Andere opties voor golfles in Rotterdam

Bij Golfacademie Nederland bieden we ook nog andere opties voor golflessen aan:

  • Golfles met een persoonlijk trainingsplan
  • Golfles indoor voor beginners en gevorderden
  • Golfles voor familie- of bedrijfsuitjes

Wilt u een afspraak maken voor een van deze type golflessen? Neem dan contact met ons op via de button!

Meer informatie

Heb je nog een vraag over het behalen van je GVB in Zuid-Holland of andere delen van Nederland? Neem dan gerust contact met ons op via 075 772 8876 of vul ons contactformulier in. We beantwoorden graag al je vragen!


Locaties van de GVB cursus in Zuid-Holland

Golfbaan Groen-Geel

Bekijk alle data

Golfbaan Rhoon

Bekijk alle data