Skip to main content

GVB Halen Noord-Holland

Snel je GVB halen in Noord-Holland: Golfacademie Nederland biedt je drie golfcursussen aan waarmee je in slechts één dag, een weekend of zes weken je golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 haalt. Meld je direct aan voor de GVB cursus bij jou in de buurt in Amsterdam of Weesp.
  • Geen golfervaring nodig
  • Vanaf € 184,- je GVB halen met handicap 54

  • Cursus volgen in 1 dag, weekend of 6 weken
  • Altijd inclusief theorie examen
Voor de weekendcursus schrijf je je direct in via onderstaande button. Wil je nog sneller je GVB halen? Vraag dan een offerte aan voor de dagcursus.

Waar kun je golfen met je golfvaardigheidsbewijs?

Het GVB is geldig op golfbanen over de hele wereld. Voor de meeste golfbanen heb je namelijk een golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 nodig. Controleer dit wel van tevoren, zeker in het buitenland, want op sommige golfbanen heb je een hogere handicap nodig om er te mogen spelen.

Benodigdheden GVB cursus Noord-Holland

De meeste benodigdheden voor de golfcursus zijn op locatie verkrijgbaar. Golfclubs kun je bijvoorbeeld lenen, maar het heeft de voorkeur om je eigen golfclubs mee te nemen. Verder dien je mee te nemen of te kopen bij de golfbaan: golfballen, een marker, tees en een pitchfork. Omdat we de hele dag op de golfbaan staan, kun je een snack en een flesje water meenemen.

Voorbereiding theorie-examen

Het theorie-examen gaat over de golfregels en etiquette op de baan. Je kunt je hierop voorbereiden met behulp van een theoriecursus. Deze is inbegrepen bij de dagcursus en optioneel bij te boeken bij de overige GVB cursussen. De NGF Golfacademie biedt je online instructievideo’s en oefenvragen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over je GVB halen in Noord-Holland neem je contact met ons op. Golfacademie Nederland is 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur via 075 772 8876.


Locatie GVB halen Noord Holland

Golfcentrum Weesp

Golfbaan Amsterdam