9.1 / 10 | 55 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Let op: onze 1-daagse GVB/ hcp 54 cursussen zijn weer begonnen.

Klik hier voor het actietarief van de 1-daagse GVB/hcp 54 cursus.

GVB Halen Noord-Holland

Snel je GVB halen in Noord-Holland: Golfacademie Nederland biedt je drie golfcursussen aan waarmee je in slechts één dag, een weekend of zes weken je golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 haalt. Meld je direct aan voor de GVB cursus bij jou in de buurt in Amsterdam of Weesp.

 • Geen ervaring met golfen nodig
 • Vanaf € 179,- je GVB halen met handicap 54
 • Cursus volgen in 1 dag, weekend of 6 weken

Voor de weekendcursus schrijf je je direct in via onderstaande button. Wil je nog sneller je GVB halen? Vraag dan een offerte aan voor de dagcursus.

Locaties in Noord-Holland

Golfbaan Amstelborgh

Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam

Golfbaan De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam Zuidoost

Golfbaan Weesp

Basisweg 2
1383 NC Weesp

Contact

Inhoud golfcursussen

Om je GVB te halen is het belangrijk dat je de theorie en etiquette van het golfen kent. Daarom maak je een theorie-examen. Theorieles is optioneel. Daarnaast leer je de verschillende golfslagen tijdens een praktijkles. De PGA professional die de GVB cursus verzorgt bekijkt wat je al kunt en helpt je om je technieken te verbeteren. Tot slot loop je de Qualifying kaart om het golfvaardigheidsbewijs met handicap 54 daadwerkelijk te halen.

Dagcursus inclusief examen

Heb je weinig tijd om je GVB te halen, dan is de dagcursus de perfecte oplossing. In 1 dag haal je je golfvaardigheidsbewijs met handicap 54.

 • Theorie-examen gegarandeerd behalen
 • Maximaal 5/6 cursisten per dag
 • Praktijkexamen inbegrepen
 • Golfervaring niet nodig

GVB halen in 1 dag

In een weekend je golfvaardigheidsbewijs

Wil je in slechts twee dagen je GVB halen? De weekendcursussen vinden plaats op vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag. Na de cursus hoef je alleen nog maar zelf het praktijkexamen te doen. Meld je direct aan.

 • Vaste lage prijs van € 179,-
 • In 1 weekend je GVB halen
 • Theorielessen optioneel

GVB halen in 1 weekend

In 6 weken je GVB halen met hcp 54

Als je de tijd wilt nemen om je golfvaardigheidsbewijs te halen, raden we de cursus van 6 weken aan. Je hebt elke week twee uur golfles. Na zes weken ben je klaargestoomd voor het theorie- en praktijkexamen.

 • Maximaal 13 golfers per cursus
 • Ervaring is geen vereiste
 • € 179,- per persoon

GVB halen in 6 weken

Waar kun je golfen met je golfvaardigheidsbewijs?

Het GVB is geldig op golfbanen over de hele wereld. Voor de meeste golfbanen heb je namelijk een golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 nodig. Controleer dit wel van tevoren, zeker in het buitenland, want op sommige golfbanen heb je een hogere handicap nodig om er te mogen spelen.

Benodigdheden GVB cursus Noord-Holland

De meeste benodigdheden voor de golfcursus zijn op locatie verkrijgbaar. Golfclubs kun je bijvoorbeeld lenen, maar het heeft de voorkeur om je eigen golfclubs mee te nemen. Verder dien je mee te nemen of te kopen bij de golfbaan: golfballen, een marker, tees en een pitchfork. Omdat we de hele dag op de golfbaan staan, kun je een snack en een flesje water meenemen.

Voorbereiding theorie-examen

Het theorie-examen gaat over de golfregels en etiquette op de baan. Je kunt je hierop voorbereiden met behulp van een theoriecursus. Deze is inbegrepen bij de dagcursus en optioneel bij te boeken bij de overige GVB cursussen. De NGF Golfacademie biedt je online instructievideo’s en oefenvragen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over je GVB halen in Noord-Holland neem je contact met ons op. Golfacademie Nederland is 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur via 075 772 8876.

Afdrukken E-mailadres

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png