Skip to main content

Golfset Skymax S1

De professionals van Golfacademie Nederland krijgen al jaren vragen van klanten over golfsets. "Wat is een goede golfset?" "Wat voor golfset past het beste bij mij?", of "Ik heb een set gekocht, is die wel goed voor mij?". 

Daarom hebben wij voor onze klanten een golfset uitgezocht die voldoet aan onze kwaliteitseisen en die wij adviseren aan onze klanten. Daarbij krijg je bij onze curusssen van onze professionals ook een persoonlijk clubadvies op basis van de lengte die je nodig hebt en de flexibiliteit van de shaft die past bij jouw swingsnelheid. Met dit advies kun je de set direct op maat bestellen. De set is beschikbaar voor dames en heren, wordt kosteloos op maat gemaakt. Daarbij wordt de set geleverd met een gratis tas (naar keuze) en hebben wij voor jouw gemak ook 2 voordelige trolleys die je zou kunnen aanschaffen.

 

Voor alle golfsets geldt:

  • Leverbaar voor dames en heren, links- of rechtshandig
  • Gratis op maat gemaakt (wat betreft lengte en flexibiliteit van de shaft)
  • Thuisbezorgd op de dag van jouw keuze voor slechts € 13,25

 

Waarom Skymax S1

 

Met deze nieuwe, aangepaste 2021 set van de populaire IX-5 golfset versie overtreft Skymax de meeste beginners sets op de markt als het gaat om zowel eigenschappen als afwerkingsniveau. De clubs hebben verder ontwikkelde eigenschappen die perfect aansluiten op dat wat beginnende tot enigszins gevorderde golfers nodig hebben. Alle type clubs zijn maximaal vergevingsgezind gemaakt. Hierdoor zal als je de bal niet volledig in het midden van de club heeft geraakt, deze toch redelijk de bedoelde richting en lengte behouden. Dat komt omdat de bij de driver, fairway wood en hybride het gewicht in het clubhoofd laag en ver achterin is geplaatst. De ijzers hebben een enorme sweetspot of de 'oversized' clubhoofden en het zwaartepunt is zo laag mogelijk gehouden om de bal gemakkelijk de lucht in te kunnen krijgen.

IJzers met graphite shafts of stalen shafts?

De ijzers in deze Skymax S1 golfset zijn verkrijgbaar met graphite shaft of stalen shaft. Heb je het liefst zo licht mogelijke clubs en een hekel aan de heftige trilling op je handen wanneer u niet volledig zuiver raakt, dan zijn graphite shafts voor jou perfect. Vindt u het fijner om wat zwaardere, meer feedback gevende clubs te hanteren, dan zijn ijzers met steel shaft optimaal.

Samenstelling

  • Driver - 460cc - 10,5° loft
  • Fairway wood 3 - 15° loft
  • Hybride club 4 - 22° loft
  • IJzers 5,6,7,8,9 
  • Pitching wedge (PW) en Sandwedge (SW) 
  • Klassiek design 'Blade' putter met steel shaft, 35 inch
  • 3 stuks headcovers (driver, fairway wood, hybride club)

 

Skymax S1

Bestel jouw golfset

Draagtas of cartbag naar keuze

Bij de Skymax S1 kies je een draagtas of een cartbag. Een draagtas heeft "pootjes" en kun je gebruiken zonder trolley. Deze Skymax Lichtgewicht draagtas heeft dubbele draagbanden en pootjes die automatisch uitklappen als je de tas neerzet. Een draagtas kun je echter ook op een trolley gebruiken en is dus dubbelfunctioneel. Een cartbag is iets groter, maar kun je alleen gebruiken met een trolley. Een cartbag kun je dus niet dragen in de golfbaan, maar is te plaatsen op een trolley. Zowel de draagtas als de cartbag is leverbaar in 3 kleuren.

Skymax draagtas blauwb   skymax cartbag driver zwart antraciet rood

Bestel jouw golfset

Een complete set en geen halve set

Wij adviseren je altijd direct een complete golfset te kopen in plaats van een halve golfset. Waarom? Als je begint met golf, zul je de eerste paar keer misschien niet alle clubs gebruiken. Maar zodra je een beetje ervaring krijgt, wil je meer controle over je afstand. Het verschil in afstand tussen een ijzer 7 en een ijzer 9 (die in een halve set zitten), is dan al snel 20 meter. Terwijl je met een ijzer 8 erbij (in een complete set), beter kunt bepalen hoe ver je wilt slaan. Je maakt het je daarmee veel makkelijker in de baan. Natuurlijk kun je dan ook extra clubs aanschaffen om je halve set aan te vullen, maar dit is veel duurder dan de set direct te kopen. Voor losse clubs betaal je al snel tussen de € 35 tot € 100 per club. 

Bestel jouw golfset

Persoonlijk clubadvies: gratis op maat gemaakt

De Skymax golfsets worden geheel gratis op maat gemaakt indien aanpassingen nodig zijn.  Weet je welke lengtemaat je nodig hebt? Dan vul je dat in bij je bestelling.

Weet je dat niet, dan geef je bij je bestelling door dat je een persoonlijk advies wilt. Je vult dan een aantal extra vragen in, op basis waarvan onze head professionals bepalen dan welke lengte je nodig hebt. Soms nemen ze ook contact op om wat meer informatie.