Skip to main content

Golfclub Hoogland Amersfoort

Golfclub Hoogland Amersfoort is een golfclub in het buitengebied van Hoogland in de provincie Utrecht. De golfclub heeft een 9 holesbaan, die in het mooie Hooglandse landschap ligt. Er staan mooie oude bomen en de Malewetering loopt door de baan. Er zijn binnen- en buiten-oefenfaciliteiten. 

Golfen op Golfclub Hoogland?

Op Golfvereniging Hoogland kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan dan bij Golfacademie Nederland in de regio Amersfoort. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring.                                    

GVB en handicap 54 halen?

Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.

 Bekijk de 2-daagse kennismakingscursus

 

Golfbaan Hoogland Golfclub Hoogland Amersfoort

Bunschoters traat 23, 3828 NR Hoogland