Skip to main content

Golfclub Golf Residentie Dronten

De Golfclub Golf Residentie Dronten beschikt over een een mooie 18 holes golfbaan van 6.106 meter. De par van de baan is 72 en is gekwalificeerd met SR127. De baan is in de tweede helft van de jaren negentig aangelegd op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Dit verleden is nadrukkelijk door de architect gebruikt. Het komt tot uiting in het golvende oppervlak van de holes en het aantal grote waterpartijen. De baankwaliteit is het gehele jaar uitstekend te noemen. 

Wil je kunnen golfen op Golfresidentie Dronten?

Op Golfresidentie Dronten kun je golfen met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Dronten. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op kleine golfbanen. Je behaalt dus nog geen GVB.

 GVB halen na 1 weekend