Skip to main content

Golfvereniging Albatros Prinsenbeek

Golfvereniging Albatross is een kleine club, met negen holes. Desondanks zijn we groots in datgene wat we te bieden hebben. De baan is prachtig, uitstekend onderhouden en bepaald niet gemakkelijk. Voor wie sportief wil ontspannen in de buitenlucht is Albatross ‘the place to be’. Het clubhuis is comfortabel en biedt de gelegenheid om zowel de innerlijke als de uiterlijke mens te verzorgen.

Golfen op Golfvereniging Albatros?

Op Golfvereniging Albatros kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan doe bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.