Skip to main content

Golfbaan Zuid-Drenthe Erica

Golfbaan Zuid-Drenthe is de meest uitdagende golfbaan van Drenthe. De ‘Inland Links’ is ontworpen door Michiel van der Vaart van Jol Golf Design en beschikt naast een 9 holes Championship Course over een prachtige Par 3 baan en fantastische oefenfaciliteiten. Niet voor niets is de golfbaan door bezoekers van website leadingcourses.nl uitgeroepen tot ‘recommended course’ voor 2015.

 

Golfen op Golfbaan Zuid-Drenthe in Erica?

Op Golfbaan Zuid-Drenthe kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen?

Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen na 1 weekend GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.