Skip to main content

Golfbaan Spaarnwoude

Met 66 holes, verdeeld over zeven baanlussen is de Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat Golfbaan Spaarnwoude een openbare baan is, kan iedereen profiteren van het speeloppervlak. Er zijn uitgebreide faciliteiten, zoals een oefenrange, het restaurant Graan voor Visch en een Proshop en verschillende terrassen. Jaarlijks bezoeken zo'n 350.000 mensen de golfbaan en worden er ongeveer 175.000 ronden gespeeld. Golfbaan Spaarnwoude is het domein van zowel ervaren als beginnende golfers. De ervaren golfers kunnen terecht op de 27 wedstrijdholes, die de A-status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) hebben.

Golfen op Golfbaan Spaarnwoude?

Op Golfbaan Spaarnwoude kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart (ook met slagingsgarantie). Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

Direct naar de 1-daagse GVB/ hcp cursus met garantie

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze (Par 3 ) locaties. Daarna kun je verder om je GVB en handicap te halen (met de professional) bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

Bekijk de 2-daagse kennismakingscursus

 

spaarnwoude golfbaan  spaarnwoude golfbaan golf

 Het Hoge Land 2 1981 LT Velsen-Zuid