Skip to main content

Golfbaan Naarderbos Naarden

Golfbaan Naarderbos is gelegen grenzend aan de A1 en de A6, maar toch midden in het groen en met schitterende vergezichten over het Gooimeer. Daarnaast beschikt Golfbaan Naarderbos zowel over een 18 holes Championship Course baan, als een Par 3 baan, oefenfaciliteiten en een overdekte driving range. De Championship Course is zeer uitdagend door de hoogteverschillen en veel waterpartijen.

Helaas is Golfbaan Naarderbos in 2018 failliet verklaard en kan er niet meer gespeeld worden. Golfbanen in de omgeving zijn:

 

GVB en handicap 54 halen?

Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB halen na 1 weekend GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.