Skip to main content

Golfbaan The International Maastricht

International Golf Maastricht is gesitueerd op “de Dousberg,” pal op de grens van Nederland en België. Slechts een steenworp verwijderd van het historisch stadscentrum van Maastricht speel je op één van de hoogstgelegen banen van Nederland. Geniet tijdens het spelen van het prachtige uitzicht over het Maasdal en ontdek alle 27 holes op een totale oppervlakte van maar liefst 75 hectare!

De 18-holes "Championship Course" is glooiend verweven in het Maaslandschap. Bespeel de brede fairways en uitdagende greens en ervaar haar internationale karakter: afslaan in Nederland en landen in België. De “Executive Course” is een 9-holes, Par 30 baan en vormt met haar uitdagende layout een waar genot voor beginnende én gevorderde golfers.

 

Golfen op The International in Maastricht?

Op The International in Maastricht  kun je terecht met je GVB en handicap 54. Helaas kun je op The International geen cursus volgen van Golfacademie Nederland.

Wij hebben wel een prachtige locatie in Vaals waar je in 2 dagen je baanpermissie kunt halen.

 

Wil je je GVB en handicap 54 nog halen?

Dat kan bij de leslocaties Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen, bijvoorbeeld op de prachtige locatie in Vaals, voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

 

GVB halen na een weekend
Tijdens de 2-daagse weekendcursus, bijvoorbeeld op de prachtige locatie in Vaals,  krijg je les in alle golfslagen van een erkende golfprofessional. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om zelf of met de golfprofessional je Qualifying kaart(en) te lopen.

 GVB halen na 1 weekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA head golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

  • geen ervaring nodig
  • geen eigen clubs nodig
  • 100% Slagingsgarantie voor je theorie examen
  • 100% slagingsgarantie voor je hcp 54
  • 7 dagen per week mogelijk
  • Kleine groepen van maximaal 5 tot 6 cursisten
  • eigen groep ook mogelijk met eigen datum
  • individuele video analyse
  • Bekijk de verschillende locaties en data of kies een eigen datum

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

 

Golfbaan Maastricht, Dousbergweg 100, 6216 GC Maastricht

 Maastricht International