Skip to main content

Golfbaan Welschap Eindhoven

Golfbaan Welschap ligt aan de westrand van het stadshart van Eindhoven, verscholen tussen de A2 en het Beatrixkanaal. Op het Landgoed kun je genieten van een ontspannen rondje golf en tevens genieten van de prachtige natuur er omheen, ruim 50 hectare. Het gebied behoorde in het verleden tot landgoed 'de Wielewaal' wat later gebruikt werd door PSV als oefenaccommodatie. Dit laat zich nog steeds herkennen door de lange oude eikenlanen. Nu is het een prachtige volwaardige 18 holes park- & bosbaan met een A-status.  De fraaie bosholes afwisselend met de glooiingen van ‘open holes’ en de mooie waterpartijen zorgen ervoor dat je even helemaal weg bent van het drukke bestaan.

GVB halen in 1 dag met hcp 54

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart (ook met slagingsgarantie). Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

Bekijk hier alle locaties voor de cursus GVB en hcp 54 in 1 dag.

 

GVB halen na een 2-daagse weekend cursus

 De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze (Par 3 ) locaties. Daarna kun je verder om je GVB en handicap te halen (met de professional) bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus.

 golfbaan welschap2 golfbaan welschap1

Golfbaan Welschap, Welschapsedijk 166 · 5657 BB Eindhoven